Ćirković: "Treći gol nikako nismo smeli da dozvolimo"

Autor: Beta Beta
sreda 26.07.2017.
10:14
Izvor: Beta

Fudbaler Partizana Lazar Ćirković rekao je da mu je žao što crno-beli nisu iskoristili dobru igru u prvom poluvremenu protiv Olimpijakosa i dodao da će revanš utakmica u Atini biti još teža, ali da će njegova ekipa dati sve od sebe.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana izgubili su sinoć u Beogradu od Olimpijakosa sa 3:1 u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampipna.

"Izuzetno mi je krivo što smo izgubili, mislim da nismo zaslužili. Mislim da bismo uz 2:1 mogli tamo nešto, ovako... Naravno da se ne predajemo, ali mislim da treći gol nikako nismo smeli da dozvolimo jer će tamo biti makar duplo teže", rekao je Ćirković novinarima.

Crno-beli su rano primili gol, ali su se brzo vratili u igru da bi Olimpijakos u nastavku postigao još dva gola.

"Brzo smo se vratili posle brzo primljenog gola, imali smo potpunu dominaciju u prvom poluvremenu i jako mi je žao što to nismo iskoristili. Jako mi krivo zbog toga jer mislim da bi utakmica otišla u potpuno drugom smeru. Ovako, videli smo kako se završilo", rekao je Ćirković.

Revanš utakmica igra se od 20.45 sledećeg utorka Atini.

"Moramo da dignemo glavu. Ovo nije kraj, znamo za koji grb igramo i šta nam je činiti tamo. Daćemo sve od sebe da odigramo što bolje, pa kako bude", rekao je štoper Partizana.

Nemanja R. Miletić je istakao da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi sa 3:1.

"Mislim da nismo zaslužili da primimo tri gola, imali smo dosta šansi koje nismo iskoristili, ali to je Evropa i Evropa to ne prašta. Ovo su velike utakmice, veliki timovi, mala greška se skupo plaća. Mi ćemo dati sve od sebe da probamo da dostignemo ovaj rezultat", rekao je Miletić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mads87
Wednesday, 26.07.2017
16:16

Cirkovic je igrac o cijem kvalitetu ne bih ovde pricao ali da je kriv za prvi gol i nije bas.Bar ne on sam.A inace je odigrao pa mogu reci solidno,onako ni tamo ni vamo.A sto se treceg gola tice pa to je sudbina i grobara i delija golovi u 90 +

avatar
R
Wednesday, 26.07.2017
18:23

Niko nije ni rekao da je samo on kriv, krivi su Everton, Kosovic, Ostojic, Cirkovic i Kljajic.

avatar
Srbista07
Wednesday, 26.07.2017
14:31

Ćirković jeste bio loše postavljen kod prvog gola, ali daleko od toga da je bio jedini i najveci krivac kod tog gola. Decko je odigrao za klasu bolje od Ostojica koji je lose reagovao bukvalno kod sva tri gola.

avatar
R
Wednesday, 26.07.2017
13:17
avatar
R
Wednesday, 26.07.2017
10:25

Svi koji hvalite ovog balvana, pogledajte jos jednom kako je reagovao kod njihovog prvog gola...

avatar
NeWave86
Wednesday, 26.07.2017
12:16

Ti si decko pod uticajem mase(i to mase koja nema pojma) , kuda stado ide ides i ti... Cirkovic nije napravio sinoc ni jednu grešku... Kod prvog gola najveći krivac je Everton koji gubi loptu tamo gde ne smes da je izgubis i Ostojic koji je istrcao sa svoje pozicije i ostavio prazan prostor. Cirkovic je pratio svog igraca.

avatar
R
Wednesday, 26.07.2017
13:06

A kojeg je to tacno igraca Olimpijakosa pratio Cirkovic? Cak sam ti ni poverovao da je bilo jos nekoga iza jer se definitivno kretao kao da je tu jos neko, ali nikoga od njihovih nije bilo nigde u krugu od ko zna koliko metara. Cak je i Everton bio blizi tom igracu od njega u smislu da mu je predstavljao nekakvu opasnost i branu, jadan Eve, prvo je pokusao da napravi faul jer je znao koga ima iza sebe, na sve nacine je pokusao da ispravi svoju gresku, ali ne moze sam. https://www.youtube.com/watch?v=pp3hJ0dUGGE&spfreload=10

avatar
R
Wednesday, 26.07.2017
12:53

Ti meni da kazes da nemam pojma? Cirkovic je neko vreme pratio svog i nastavio to da radi kad vec nije istrcao, ali morao je da istrci kad vec ostali nisu uspeli da zatvore. Toliko nesigurnih dodavanja, toliko nesigurnosti u pozicioniranju, vi koji ga branite ne vidite sve te male detalje, to je toliko ocigledno da zbog vas i propada klub...