Ćirković skenirao najopasnije, "Vitez Koja" spreman da reši meč!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 01.10.2014.
14:02
Izvor: Sportske.net

Napadač Partizana Nemanja Kojić vratio se u takmičarski ritam posle još jedne pauze zbog obnovljene povrede stopala, a pred duel sa Asterasom poželeo je da njegov povratak protekne kao u poslednjem meču sa Crvenom zvezdom.

Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic
Beta/AP Photo/Marko Drobnjakovic

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana otputovali su rano jutros za grad Kalamatu na Peloponezu odakle ih čeka kraća vožnja autobusom do Tripolisa, gradića u kojem će odigrati drugu utakmicu u grupnoj fazi Lige Evrope.

"Čeka nas jako kvalitetan protivnik sa velikim brojem internacionalaca iz Argentine. Analizirali smo ih prethodnih dana, vezni red im je jako kvalitetan a na njega se nadovezuje i dobra napadačka linija" rekao je pred polazak Lazar Ćirković.

Mladi defanzivac debitovao je za Partizan u duelu sa Totenhemom i bio jedan od najboljih na terenu. Pred gostovanje Asterasu Ćirković obećava da će čitav tim raditi na tome da mreža ostane netaknuta.

"Njihove igrače ne pamtim po imenima ali smo ih sigurno dobro zapamtili i znamo koji od njih su najopasniji. Daćemo sve od sebe, a posevno zadnja linija tima da mreža ostane netaknuta. Idemo u Tripolis da se nadigravamo i da ostvarimo što povoljniji rezultat" istakao je Ćirković.

Trener Marko Nikolić neće moći da računa na suspendovanog Nikolu Drinčića i napadača Petra Škuletića ali se u tim vratio Nemanja Kojić koji veruje u pozivitan ishod duela u Tripolisu.

"Svaki tim ima neku manu pa tako i Asteras. Radili smo na tome tokom prethodne nedelje ali ako se budemo borili svi kao jedan rezultat neće izostati. Pokazali smo protiv Totenhema da možemo da se takmičimo sa svima. Borba je jako bitan faktor, kako u životu, tako i u fudbalu, i bez nje nema rezultata" kaže Kojić.

Popularni "Vitez Koja" vratio se u takmičarski ritam posle povrede stopala koju je obnovio tokom leta a prethodni put kada se posle povrede vratio na teren rešio je "večiti derbi" golom u 90. minutu a potom nastavio da rešeta protivničke mreže do kraja sezone.

"Znam šta me čeka ali mislim da iz svake povrede i pauze izlazim još jači. Nadam se da ću se i sada vratiti kao i prethodnog puta jer imam snage i volje za to" poručio je Kojić.

Utakmica drugog kola grupe "C" između Asterasa i Partizana igra se u četvrtak od 21 čas i 5 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke