Ćirin ''hladan tuš'' - Kleo, dobar si, ali...

Autor: Darko Mitrović
subota 27.12.2014.
21:40
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

I dok trener Marko Nikolić i navijači Partizana očekuju pojačanja ove zime, novi sportski direktor Dragan Ćirić stišava euforiju...

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle jučerašnjeg imenovanja Dragana Ćirića za novog sportskog direktora Partizana, navijači crno-belih su željno iščekivali njegove prve poteze ili neke konkretne najave po pitnju pojačanja, ali ih je on na neki način ''ohladio'' izjavom u vezi sa najavljivanim transferom Brazilca Klea.

Iako je potpredsednik Ljubiša Tumbaković naglasio da Partizanu trebaju pojačanja i u napadu, bez obzira na ostanak Škuletića, Dragan Ćirić uverava da to neće biti brazilski internacionalac.

''Znamo svi ko je Kleo i kako je igrao, koliko ga navijači vole... Interesantno je rešenje, ali u ovom trenutku nije realno'', konstatovao je Ćirić, a prenose ''Novosti''.

On čak dodaje da navijači ne treba da očekuju ''ništa spektakularno'' ove zime, da će biti nekih pojačanja, ali da će glavni deo posla po tom pitanju biti odrađen na leto.

''Sada je najbitnije da se napravi plan za leto. Uzećemo u obizr igrački kadar, a onda planirati i na duže staze. Samo tako možemo da napravimo dobar posao za Partizan'', zaključio je Ćirić.

Podsetimo, danas je trener Marko Nikolić izrazio nadu da će u nastavku sezone imati ojačan tim. Možda i previše očekuje...


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke