''Ćiribu ćiriba'' - Voša servirala petardu Bokelju, na redu su velški ''Nomadi''!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 07.07.2016.
21:51
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Vojvodine plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope pošto su večeras na svom ''Karađorđu'' savladali koorskog Bokelja rezultatom 5:0 (2:0).

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Dvostruki strelac za Vojvodinu bio je Filip Malbašić u osmom i 42. minutu, dok su po gol postigli Meleg u 60. i Trujić u 64. i 87. minutu.

Novosađani će u drugom kolu igrati protiv velškog Konahs Kija, koji je danas u gostima savladao norveški Stabek rezultatom 1:0 i posle meča bez pogodaka na svom meču prišao dalje.

Prvi meč na programu je narednog četvrtka na stadionu ''Karađorđe'', a revanš je sedam dana kasnije u Velsu.

Zanimljivu priču o Velšanima pročitajte OVDE.

Vojvodina je odlično otvorila meč, u šestom minutu Puškarić je imao prvu šansu posle kornera Melega, ali je bio za malo neprecizan.

Ipak, samo dva minuta kasnije, Novosađani su poveli golom Malbašića. Meleg je izveo korner sa leve strane, Puškarić je pokušao glavom, lopta je posle odbitka došla do Malbašića koji glavom pogađa za 1:0.

Taj pogodak ulio je samopouzdanje u igri Vojvodine koja je od tog trenutka praktično bila jedina ekipa na terenu. Šanse su se ređale, u 29. minutu Trujić je bio zamalo neprecizan posle centaršuta Antića, potom je Malbašić izašao sam na golmana, ali je protivnički čuvar mreže bio brži i izbio loptu u poslednjem trenutku.

Pet minuta pre odlaska na odmor, Paločević je imao najbolju šansu na meču posle asistencije Trujića, izašao je sam na golmana, ali je šutirao pored gola.

Ofanziva i dobra igra isplatila se u 42. minutu, opet je Trujić prošao i dobro proigrao Malbašića kom nije bilo teško da zatrese mrežu sa nekih sedam metara.

Do odlaska na odmor, Babić je imao još jednu dobru šansu, sa desetak metara šutirao je tik pored stative, pa je rezultat na poluvremenu ostao 2:0.

I u drugom poluvremenu, Vojvodina je nastavila u istom ritmu, zaigrala još bolje i ubrzo postigla još dva gola.

Raspoloženi Trujić se oslobodio svojih rivala na desnom krilu i odlično uposlio Melega koji je glavom pogodio za 3:0.

Samo dva minuta kasnije, Novosađani su poveli 4:0. Posle centaršuta sa levog krila, Miletić je glavom nesebično proigrao Trujića koji je svoju odličnu partiju krunisao zasluženim pogotkom.

Trener Nenad Lalatović odlučio je da u poslednjih 25 minuta šansu pruži i ostalim igračima, a Novosađani su posebno pozdravili mladog Marka Đurišića, momka rođenog 1997. godine koji je večeras odigrao prvi zvanični meč u crveno-belom dresu.

Pet minuta pre kraja, Trujić je svojim drugim golom na meču postavio konačnih 5:0. Zličić je odlično uposlio napadača koji je sa pet metara pogodio za 5:0.

U poslednjim trenucima gosti su ostali sa igračem manje pošto je zbog dva žuta isključen Vučinić.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Friday, 08.07.2016
13:31

pre 48 minutanJeste, to je taj. Partizan (bio i u Teleoptiku), Smederevo, Cukaricki, Jagodina, Mornar, Radnik itd.nNije u skladu sa uslovima korišćenja Je l' ti dobro, ej?!

avatar
Friday, 08.07.2016
13:15

Malbasic najbolji, al eto, nama nije valjao

avatar
Doktor Trax
Friday, 08.07.2016
00:16

Bravo , i prva utakmica je trebala bit rutinska al eto

avatar
Гроф Доктор фудбала
Thursday, 07.07.2016
23:40

Браво Лалате и да нам се једног дана вратиш.

avatar
M_85
Thursday, 07.07.2016
23:01
avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Thursday, 07.07.2016
21:53

Srecno u nastavku!

avatar
El Diablo
Friday, 08.07.2016
00:27

Mo jel ti poznat ovaj Vucinic? :) Jos ja razmisljam da li je to onaj sto je ponikao u Partizanu,a posle Bakmaz rekao gde je igrao...

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Friday, 08.07.2016
13:30

Jeste, to je taj.