Čime je Grof oduševio Đurovskog?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.05.2017.
10:08
Izvor: Sportske.net

Naslednik Miodraga Božovića na klupi Crvene zvezde nedavno je govorio o sada već bivšem strategu aktuelnog šampiona. Evo šta se Đurovskom posebno dopalo kod Grofa.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Aktuelni šampion Srbije u nedelju je ostao bez trenera nakon što je Miodrag Božović odlučio da se povuče sa mesta šefa struke.

Za naslednika Miodraga Božovića, barem do kraja tekuće sezone, imenovan je Boško Đurovski, čovek koji je ne tako davno govorio sjajne stvari o svom prethodniku.

Gostujući u emisiji "Legende Marakane" prethodnog septembra Boško Đurovski je otkrio šta ga je oduševilo kod Grofa, a pričao je i o tome na kojoj bi poziciji igrao u Zvezdi pod vođstvom dojučerašnjeg trenera.

"Oduševljen sam kako Grof ume sa novinarima i što ume da podrži igrače kada slave, to mu je vrlina. Mislim da je dao ogroman doprinos kada je u pitanju odnos sa medijima, odnosno kako protežira svoje igrače i kada izgube, i kada pobede. On uvek zna da nađe balans i velika je njegova zasluga u osvajanju titule" kazao je tada Đurovski.

Da je bilo moguće da nastupa za Zvezdu za vreme mandata Mioraga Božovića njegov naslednik bi bio od velike koristi.

"Ma ja bih kod Grofa izvanredno igrao. Mogao bih da igram i štopera, i zadnjeg veznog, beka, desnu polutku, Grof bi poželeo jednog igrača kao što sam bio ja" kazao je Đurovski.

Dani kada je kao igrač pravio velike stvari na terenu su prošli ali bi Boško Đurovski još jednom kao trener mogao da obraduje "Delije" ukoliko napravi čudo i ponovo osvoji "duplu krunu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
paok
Monday, 08.05.2017
11:17

E ako si odusevljrn kako ume sa novinarima onda ti nisi nista bolji od njega.

avatar
pfc
Monday, 08.05.2017
11:03

A da li bi sacuvao brata da ne pobegne u Partizan.