Čikago odrešio kesu za Pauna

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.11.2015.
10:32
Izvor: Sportske.net

Čelnici Čikaga odrešili su kesu i obećali milione srpskom treneru Veljku Paunoviću koji je prihvatio klupu "davljenika".

fifa.com
fifa.com

Povezane vesti

Početkom nedelje srpski stručnjak Veljko Paunović prihvatio je ponudu Čikaga i preuzeo klub koji se bori za opstanak u američkoj MLS ligi.

Mnoge je iznenadila ovakva odluka bivšeg selektora omladinske reprezentacije Srbije ali se mora priznati da je Veljko Paunović pred sobom imao ponudu koja se teško odbija.

Srbinu je ponuđen dvogodišnji ugovor od kojeg će godišnje inkasirati 1.5 miliona dolara. Kada se sa bere "dva i dva" jasno je da tri miliona dolara nije suma koja se odbija pa Paunovićev izbor postaje jasniji.

Podsećamo da je Veljko Paunović u smiraj igračke karijere već imao iskustva boravka u MLS ligi pošto je nastupao za Filadelfiju u čijem je dresu postigao vrhunski pogodak i to baš protiv kluba koji je u utorak preuzeo.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 26.11.2015
14:06

Pa niko normalan nije valjda mislio da je otišao u MLS da radi za kikiriki, ili jer je liga dobra... Čovjek će da stekne iskustva, uzme para, ne može da mu škodi..

avatar
Carina
Thursday, 26.11.2015
12:23

Ocigledno se sabira 1.5 i 1.5 a ne 2 i 2, da bi rezultat bio 3.

avatar
SindjaNis
Thursday, 26.11.2015
12:00

Odlican izbor, MLS liga je sve popularnija, preporucio bi svakom ko je u mogucnosti da prati na Eurosportu, jeste da su nezgodni termini ali ko voli fudbal i ko hoce da gleda fudbalske legende poput Pirla, Dzerarda, Lamparda i ostalih Eurosport je prava adresa za to :)

avatar
DEATH TO THE NEDICIS
Thursday, 26.11.2015
11:33