Čiji je kandidat Čović?

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 19.09.2015.
12:53
Izvor: Sportske.net

Fudbalski klub Crvena zvezda raspisao je predsedničke izbore za 11. i 12. oktobar a među kandidatima bi trebalo da se nađe i Nebojša Čović koji je okarakterisan kao "kandidat" jedne navijačke grupe sa severne tribine.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Predsednički izbori u FK Crvena zvezda biće održani 11. i 12. oktobra nakon čega će biti poznato kome će Svetozar Mijailović predati funkciju koju je obavljao manje od godinu dana.

Kao potencijalni kandidati za predsednika označeni su Petar Škundrić, Ivica Tončev i Nebojša Čović, a poznati novinar Dejan Anđus koji je ujedno pristalica kluba iz Ljutice Bogdana izneo je svoje viđenje po tom pitanju.

"Pouzdano znam da Džaja otpada, potrošena je priča, a Škundrić je slabiji kandidat od Tončeva. Ivica je vispreniji, okretniji, lojalniji političkom vrhu Srbije..." objašnjava Anđus za "Sport".

Dobro je poznato da Dejan Anđus i Nebojša Čović nisu u dobrim odnosima i da se na sudu vodi postupak protiv predsednika KK Crvena zvezda zbog navodnog napada na novinara.

Zbog toga ne čudi to što Dejan Anđus o Čoviću nema pozitivno mišljenje, a kako tvrdi, on bi u trci za predsednika FK Crvena zvezda bio kandidat najekstremnije navijačke grupe sa severne tribine.

"Iako je i Nebojša lojalan vladajućoj garnituri u zemlji, nema velike šanse. Pa, ne može kandidat huligana, grupe 'Hijene' iz beogradskog Bloka 21, da bude predsednik najvećeg srpskog fudbalskog kluba. On bi voleo da sedne u fotelju, da zadovolji svoju sujetu, ali neće mu to poći za rukom" poručuje Anđus.

Kada je Zvezdan Terzić u pitanju Dejan Anđus tvrdi da on nema kapacitet da bude predsednik i da mu trenutna pozicija u klubu odgovara jer dobro radi samo kada ima ko da ga usmeri.

Ostaje nam da vidimo ko će od pomenutih ući u trku za predsednika Crvene zvezde jer niko još uvek nije podneo zvaničnu kandidaturu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mile strbac
Saturday, 19.09.2015
17:40

covicu pusti fk radi tamo gdje si se dokazao u kk iskreni delija!!!

avatar
mile strbac
Saturday, 19.09.2015
17:39

covicu pusti fk radi u kk tvoj delija!!!

avatar
partizan igokea zg
Saturday, 19.09.2015
13:40

Auuu, jos se nije ni kandidovao, a grobari vec imaju strah od njega. Jedan je Covic!!!

avatar
noname
Saturday, 19.09.2015
14:03

da, Andjus je poznat kao veliki grobar inace!

avatar
Petar Petar
Saturday, 19.09.2015
14:50

Isto kao sto ti imas strah od Grobara pa ih pominjes a da nema ni jednog jedinog na komentarima.