Česi strahuju od 'sedmice' i Vošine kontre

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.08.2015.
12:37
Izvor: Sportske.net

Češki mediji koji su se bavili analizom igre fudbalskog kluba Vojvodina uoči duela sa Viktorijom Plzenj zaključili su da postoje tri bitne stvari koje crveno-bele čine opasnim rivalom.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine večeras igraju prvu utakmicu plej-of faze kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Viktorije u Plzenju, a češki mediji bavili su se analizom igre superligaša iz Novog Sada.

Mediji u Češkoj osvrnuli su se na tri najvažnije stavke u igri Vojvodine i opisali ih kao ključne za dosadašnje uspehe novosadske ekipe.

"Najopasniji pojedinac u ekipi Vojvodine nosi broj sedam na leđima i ima izuzetan udarac levom nogom. Golman Partizana najbolje zna kakav udarac ima Aleksandar Stanisavljević. Krilni fudbaler Vojvodine neretko se uključuje u sredinu terena a prekidi su njegova specijalnost" navode češki mediji.

Pored Aleksandra Stanisavljevića Česi su među adute Vojvodine na večerašnjem meču u Plzenju naveli kontranapad kojim je slomljena Sampdorija i činjenica da Novosađani nikada do sada nisu igrali u grupnoj fazi Lige Evrope, pa nema sumnje da će imati veliku želju da ostvare što bolji rezultat pred revanš na "Karađorđu".

Utakmica Viktorija - Vojvodina igra se večeras od 20.50.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Андер Ерера
Thursday, 20.08.2015
16:29

Kako bih bio srećan da Voša prođe u LE i Partizan u LŠ, značilo bi mnogo za ovaj naš fudbal. Mislim da svi moramo biti uz ova 2 kluba, ostaviti navijačke stvari malo po strani kad je u pitanju Evropa.

avatar
Robert Lewandowski 9
Thursday, 20.08.2015
13:47

Samo se vi plasite. Taj strah ce vas naterati da izgubite velikim rezultatom. Veceras je cela Srbija uz Vojvodinu

avatar
Amar Zo
Thursday, 20.08.2015
13:33

Idemo Voso , a Kairat igra sa Bordoom ! Posle ovog meca ce biti jasnije jesmo li izgubili od amatera ili tima koji ce igrati Evropu , takodje i Gabala koja je eliminisala CCuku igra play off

avatar
Zvezda 91
Thursday, 20.08.2015
13:24