Černišov: "Veoma smo srećni zbog pobede"

Autor: Beta Beta
nedelja 14.08.2016.
00:16
Izvor: Beta

Trener fudbalera Spartaka Andrej Černišov rekao je da je veoma srećan zbog današnje pobede nad Bačkom u srpskom prvenstvu i zahvalio je svojim igračima.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

"Veoma smo srećni zbog pobede. Trebalo nam je da se vratimo posle onakvog poraza od Novog Pazara u prošlom kolu. Igrači su ispunili ono što sam tražio od njih", rekao je Černišov za "Arenu" posle utakmice u Novom Sadu.

Spartak je sa 3:1 pobedio Bačku u prvoj utakmici petog kola Super lige.

"Pored dva gola, u prvom poluvremenu smo imali još nekoliko izglednih šansi, a onda se u drugom pojavila nervoza. Ipak, najvažnije je da smo uspeli da pobedimo i veliko hvala igračima", kazao je Černišov.

Ruski stručnjak je naveo da je najvažnije da se njegovi fudbaleri dobro odmore posle tri utakmice u sedam dana jer ih u sledećem kolu čeka važan duel s Partizanom.

Trener Bačke Spasoje Jelačić rekao je da je bilo veoma teško vratiti se posle zaostatka od dva gola u prvom poluvremenu.

"Nema opravdanja za odnos u prvom poluvremenu, iako smo prvi imali šansu. Možda bi bilo drugačije da smo to realizovali. Najvažnije je da se odmorimo i vratimo samopouzdanje, što će, medjutim, biti teško. Učinićemo sve da budemo bolji i angažovaniji jer je prvo poluvreme pokazatelj kako ne sme da se igra u Super ligi", rekao je Jelačić.

Spartak će sledećeg vikenda dočekati Partizan, dok će Bačka dočekati Novi Pazar.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke