Černišov: "Partizanu neće biti lako u Subotici"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.11.2015.
11:16
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Spartaka Andrej Černišov rekao je da Partizan ima najbolju ekipu u Srbiji ali da mu i pored toga neće biti lako da osvoji tri boda na gostovanju u Subotici.

fkspartak.com
fkspartak.com

Povezane vesti

Fudbaleri Spartaka u nedelju dočekuju aktuelnog šampiona Srbije koji u Suboticu stiže nakon pobede nad Novim Pazarom i izuzetno važnog trijumfa nad AZ Alkmarom u Ligi Evrope.

Domaćin sutrašnjeg meča utakmicu dočekuje u pozitivnoj atmosferi iako se ekipa Spartaka nalazi na poslednjoj poziciji na tabeli usled kazne koju je Disciplinska komisija FSS izrekla superligašu iz Subotice.

"Spremni smo za Partizam, ispunili smo sve ono što smo planirali. U goste nam dolazi kvalitetan tim i očekujemo dobru i interesantnu utakmicu. Partizan je najbolja ekipa u zemlji i svakom igraču treba da bude zadovoljstvo što će imati prilike da igra protiv šampiona" kazao je trener Spartaka Andrej Černišov.

Strateg Spartaka rekao je da je imao prilike da gleda Partizanov duel sa AZ Alkmarom, ali nije želeo da otkrije da li je video neki nedostatak u igri koji bi njegov tim mogao da iskoristi u nedelju.

"Naravno da sam gledao utakmicu sa AZ Alkmarom. Danas ćemo obaviti još jednu analizu i dati igračima instrukcije kako bi trebalo sutra da igraju. Mogu samo da kažem da Partizanu neće biti lako, a to kako ćemo igrati videćete na terenu" istakao je Černišov.

Pozitivna okolnost za trenera Spartaka uoči sutrašnje utakmice sa Partizanom jeste ta što nema suspendovanih ni povređenih igrača, što znači da će Subotičani u najjačem sastavu izaći na megdan crno-belima.

"Nemamo povređenih i suspendovanih igrača, svi su zdravi i spremni da igraju. Imali smo problema na prethodne dve utakmice sa suspendovanim igračima ali sada su svi u stroju" rekao je Černišov.

Utakmica 19. kola Superlige Srbije između Spartaka i Partizana biće odigrana u nedelju, 29. novembra od 13 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 28.11.2015
13:21

Sto se tice velicine KLUBA, mislim da tu DELIMO PRVO mesto sa zvezdom. U kosarci smo mi veci, u rukometu i odbojci smo egal (mozda nijanse idu na stranu jednih ili drugih u oba sporta, ali to zaista jesu samo nijanse, zanemarljiva prednost i razlika), hokej i vaterpolo i gro ostalih manjih sportova idu nama u prilog i korist.

avatar
116 GODINA VELICINE
Saturday, 28.11.2015
13:19

Nije rekao da smo najbolja ekipa nego najveca ekipa u zemlji, velika je razlika izmedju ta dva pojma. Mi Prvozvani vodimo racuna o recima:-)