Cena dobrih igara - Ruiz preskače Zvezdine pripreme!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 03.01.2017.
09:35
Izvor: Sportske.net

Dugo u Crvenoj zvezdi nisu imali ovakvu situaciju, ali će ove zime morati da se suoče sa činjenicom da će dvojica stranaca preskočiti pripreme zbog obaveza u reprezentacijama.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde okupiće se odmah nakon Božića i započeti pripreme za prolećni deo sezone, a stručni štab tokom većeg dela pripremnog perioda neće moći da računa na dvojicu važnih igrača.

Pisali smo da je Havier Klemente uvrstio Gelora Kangu na konačan spisak igrača na koje računa za predstojeći Kup afričkih nacija, a danas je stigla vest da će još jedan Zvezdin igrač biti zauzet u januaru.

Zahvaljujući sjajnim igrama u crveno-belim dresu tokom jesenjeg dela sezone, Kostarikanac Džon Ruiz (22) uvršten je na konačan spisak selektora Oskara Ramireza za Kup Centralne Amerike.


Biće to prilika da Zvezdin krilni fudbaler upiše debi u seniorskoj selekciji Kostarike na takmičarskim mečevima, što ujedno znači da Miodrag Božović neće moći da računa na Ruiza od 14. do 22. januara.

Sigurno je i to da će Kostarikanac ranije morati da se javi selektoru svoje zemlje, te da će nakon završetka Kupa Centralne Amerike dobiti još nekoliko slobodnih dana.

Tako će Džon Ruiz najverovatnije odraditi samo završni deo priprema sa Zvezdom, ali će ovakav rasplet događaja sigurno odgovarati čelnicima beogradskog kluba jer cena igrača koji nastupaju za svoje nacionalne selekcije višestruko raste u odnosu na one koji ne dobijaju pozive.

Kup Centralne Amerike ove godine se igra u Panami, a učestuje šest selekcija koje će međusobno odmeriti snage.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Гроф Доктор фудбала
Tuesday, 03.01.2017
17:40

Руиз и Доналд су једини од свих странаца који су оправдали указано поверење. Можда донекле и онај Француз.

avatar
ruud gullit
Tuesday, 03.01.2017
13:02

Kakve druze crne sjajne igre? Sutnuo par puta, vratio se par puta nazad da isprati igraca i to je to. Ne secam se da je posteno presao ikoga u ovoj ligi. Sta je tu sjajno ja stvarno ne znam?

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Tuesday, 03.01.2017
12:26

Jeli to onaj isti Ruiz koji je bio veliki promasaj pre par meseci za vecinu korisnika ovog sajta?Sta se desilo,kako sad odjednom reprezentacija,raste vrednost,cena...!?

avatar
Volem Vosu
Tuesday, 03.01.2017
15:49

Evo Atletiko ga trazi kao zamenu Grizmanu. :D