Čeka se promocija - Mijat u Bundesligi za 2 miliona evra!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 30.07.2015.
19:09
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji fudbaler novosadske Vojvodine Mijat Gaćinović seli se u Nemačku nakon što je jedan od bundesligaša pristao da plati dva miliona evra za transfer srpskog reprezentativca.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Omladinski reprezentativac Srbije Mijat Gaćinović karijeru će nastaviti u ekipi Ajntrahta iz Frankfurta nakon što je nemački klub pristao da plati obeštećenje od 2.000.000 evra za mladog fudbalera.

Trener pomenutog bundesligaša pokušao je da ostane zagonetan rekavši da će Ajntraht angažovati "talentovanog mladog fudbalera kojeg vredi čekati" a nemački "Bild" i "Kiker" prenose da se radi o Mijatu Gaćinoviću.

Ono što treba reći jeste da Vojvodina neće dobiti ni dinar od ovog transfera pošto je lani prodala ugovor Mijata Gaćinovića investicionom fondu iz Švajcarske koji će prihodovati 2.000.000 evra.

Strateg Ajntrahta Armin Veh insistirao je na dovođenju doskorašnjeg kapitena Vojvodine u nadi da će Mijat Gaćinović uspeti da odmeni Lukasa Pijazona koji se nakon jednogodišnje pozajmice vratio u Čelsi.

Omladinski reprezentativac Srbije imaće zadatak da loptama hrani prošlosezonskog najboljeg strelca Bundeslige Aleksandra Majera a realizacija ugovora trebalo bi da bude završena do ponedeljka.

Podsećamo da će Mijat Gaćinović postati četvrti član zlatne generacije "Orlića" koji će nakon Mundijalita na Novom Zelandu promeniti sredinu i preseliti se u zapadnu Evropu.

Pre Mijata Gaćinovića transfere su realizovali Srđan Babić (Real Sosijedad), Nemanja Antonov (Grashopers) i Milan Gajić (Bordo).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tomić: Lažna legenda
Thursday, 30.07.2015
23:51

Šteta što neće da ostane, pogotovo posle 0:4 iz Italije.

avatar
Lord of Nottingham
Thursday, 30.07.2015
19:33

Sjajan potez Vojvodine, za manje pare su dali njega i Babića zajedno

avatar
Igornopolis
Thursday, 30.07.2015
19:32

Srecno Mijate, dobar izbor.