Čavrić: "Osećam, možemo još više!"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 27.08.2014.
18:37
Izvor: Sportske.net, ofkbeograd.co.rs

Junak "romantičarskog preporoda" u Kruševcu Aleksandar Čavrić ističe da je trijumf nad Napretkom bio podstrek za mladu ekipu da u nastavku sezone pokaže koliko zapravo vredi i gde joj je mesto na tabeli.

ofkbeograd.co.rs
ofkbeograd.co.rs

Povezane vesti

Nakon lošeg otvaranja domaćeg šampionata i samo jednog osvojenog boda na dve odigrane utakmice, fudbaleri OFK Beograda slavili su u trećem kolu na gostovanju Napretku u Kruševcu ubedljiv trijumf koji je popravio atmosferu u ekipi.

"Trebala nam je ova pobeda, znači nam dosta, jer nam je forma u uzlaznoj putanji i treba iskoristiti dobru atmosferu kako bismo nastavili sa pobedničkim nizom. Veliki je uspeh za ovu mladu ekipu, koja je pokazala da može da napravi dobar rezultat. Raduje me takođe, što smo uspeli da popravimo utisak sa početka prvenstva, što nas nije krasilo prethodnih sezona" kazao je Aleksandar Čavrić.

Mladi reprezentativac Srbije bio je najzaslužniji što su se "Romantičari" iz Kruševca vratili sa tri boda, pošto je u pobedi od 2:4 postigao dva gola i asistirao kod jednog od preostala dva.

Sve to rezultiralo je da Čavrić bude izabran u idealan tim trećeg kola.

"Golovi su doprineli tome, biće ih nadam se još, podigli su mi samopuzdanje i pred okršaj sa Pazarcima na Omladinskom stadionu. Osećam da možemo još više, tako je bilo i u Kruševcu i pored vođstva nismo stali, usledilo je još golova i asistencija, rezultat je mogao biti i veći na kraju kad smo se rastrčali po terenu" rekao je Čavrić.

Napadač OFK Beograda pozvao je i navijače da u nedelju dođu na "Omladinski stadion" i pruže ekipi podršku u duelu sa trećeplasiranom ekipom na tabeli domaćeg šampionata.

Utakmica OFK Beograd - Novi Pazar zakazana je za 31. avgust sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke