ČASOVI LJUBAVI - ''Grobari'' baš vole Fofanu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 14.12.2014.
18:06
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje ili ne, ali kraj godine bi u Partizanu mogao da protekne u znaku tamnoputog napadača, koji je jesenas vrlo retko dobijao priliku da zaigra u crno-belom dresu.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

O čemu se radi?

Kako smo već i objavili pre par dana, na zvaničnom sajtu Partizana je pokrenuta anketa u kojoj se navijačima crno-belih pruža prilika da izaberu najboljeg igrača kluba iz Humske u 2014. godini.

Međutim, ono što je interesantno u celoj priči, jeste to da je trenutno u ubedljivom vođstvu upravo pomenuti Ismail Beko Fofana!?

Posle prvih 6.100 glasova navijača Partizana u ovoj anketi, Fofana vodi sa čak 50% dobijenih glasova, ispred najboljeg strelca crno-belih i jednog od svojih konkurenata za mesto u timu, Petra Škuletića, koji za sada ima 22 posto glasova.

Podsetimo, tokom aktuelne sezone navijači Partizana su često skandirali Fofanino ime, želeli da ga mnogo češće gledaju na terenu, ali im trener Marko Nikolić nije tu želju uslišio. Izgleda da su ''Grobari'' dočekali priliku da šefu struke na ovaj način odgovore.

Tek na trećem mestu je kapiten Saša Ilić, koji ima samo osam posto glasova, i koji još NIJEDNOM nije izabran za najboljeg igrača Partizana u ovakvim anketama.

Četvrti je Danko Lazović sa pet posto glasova, a u ''Top 5'' u ovom trenutku je još Nikola Drinčić, koji je u godini na izmaku postigao dva prelepa gola protiv Crvene zvezde, ali koji trenutno ima samo četiri posto glasova.

Naravno, ovi rezultati mogu bitno da se promene do kraja glasanja, s obzirom da izbor najboljeg fudbalera Partizana u 2014. traje do 20. decembra, na zvaničnom klupskom sajtu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke