"Čarapani" u Pazaru jure četvrtu u nizu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.10.2016.
18:26
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener fudbalera kruševačkog Napretka Dragan Ivanović najavio je da će njegova ekipa pokušati da nastavi niz dobrih igara i rezultata na gostovanju Novom Pazaru.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka gostuju ekipi Novog Pazara u okviru 13. kola Superlige Srbije, a za tim Dragana Ivanovića duel sa neugodnim domaćinom dolazi nakon niza od tri uzastopne pobede, a četiri na poslednjih pet utakmica.

"Nemamo izbora, mi smo se opredelili za nastavak dobrih igara. Napredak je sada psihološki stabilan. Bitno mi je da ekipa zna šta hoće, da je mirna, da u svakom momentu svi daju maksimum angažovanja i razmišljanja na svakom delu terena. Iz nedelje u nedelju uspevamo da održimo taj balans i ne pravimo velike oscilacije u igri" rekao je trener Napretka.

Kruševljani su na poslednje tri utakmice u Superligi savladali Spartak, Radnik i Rad, dok je ekipa Novog Pazara upisala samo jedan trijumf i četiri poraza na poslednjih pet mečeva.

"Idemo Novom Pazaru u momentu kada su oni promenom trenera dobili na motivaciji i na agresivnosti. To su pokazali i u Surdulici i protiv Radničkog iz Niša" dodao je Dragan Ivanović.

Strateg Napretka u Novom Pazaru neće moći da računa na Akvasija Frimponga, a pod znakom pitanja je i nastup Lakićevića koji ima problema sa povredom zadnje lože.

Utakmica 13. kola domaćeg šampionata između Novog Pazara i Napretka igra se u subotu od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAB
Friday, 21.10.2016
21:38

A sutra ce Napredak da izgubi, jer znam da kad je potrebno ima da izgubimo. Voleo bih da pobedimo ali su vece sanse da igramo nereseno ili izgubimo