"Čarapani" u elitu sa novim trenerom

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 07.06.2016.
10:45
Izvor: Sportske.net

Posle samo jedne godine u Prvoj ligi Srbije Napredak se vratio u elitu ali će tvorac uspeha Bogić Bogićević prepustiti kormilo dosadašnjem strategu ČSK-a.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbalski klub Napredak iz Kruševca završio je minulu sezonu na prvom mestu prvoligaške tabele čime je posle samo godinu dana igranja u nižem rangu takmičenja izborio povratak u srpsku fudbalsku elitu.

Na putu ka plasmanu u Superligu Srbije Napredak je predvodio iskusni stručnjak Bogić Bogićević koji se zbog zdravstvenih razloga sa klupe preselio u fotelju namenjenu sportskom direktoru kluba.

Ulogu šefa struke preuzeće dosadašnji trener ČSK-a Dragan Ivanović sa kojim je postignut načelni dogovor o saradnji, a uskoro će uslediti i paraf na ugovor.

Novi trener Napretka zakazao je prozivku za 11. jun i već od 15. juna ekipa se seli u hotel "Junior" u Brzeću gde će boraviti tokom prve faze priprema za novu sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Filip MUFC
Tuesday, 07.06.2016
11:42

Mudar izbor.Nisam ih nešto pratio, ali biti treći sa ČSK-om...sigurno da je dobar trener, a možda i najbolji izbor koji su mogli da dovedu.