"Čarapani" se preselili na Taru

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 26.06.2017.
19:20
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Fudbaleri kruševačkog Napretka preselili su se na Taru gde će u naredne dve nedelje obaviti centralni deo priprema za novu sezonu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Kruševca nastavlja pripreme za novu sezonu na Tari, a baza fudbalera Napretka u naredne dve nedelje biće hotel "Omorika".

Fudbalerima je na raspolaganju teretana koja zadovoljava sve potrebe za rad, kao i teren sa prirodnom podlogom na kojem će raditi isključivo ekipa iz Kruševca.

Prvi treninzi su obavljeni u nedelju, a radno je bilo i danas iako je sutra na programu prva od pet kontrolnih utakmica, koliko će fudbaleri Napretka odigrati tokom priprema.

Rumunska Konkordija biće prvi rival "Čarapana" na Tari, a formu ekipe iz Kruševca testiraće još Kaze Metan, Javor Matis, Rudar iz Pljevalja i Krupa.


Na Taru je pošlo 26 fudbalera, a sa ekipom će do kraja meseca raditi Bratislav Živković, dok bi na mesto šefa struke trebalo da bude postavljen Nenad Sakić, ali tek nakon što završi papirologiju sa Milanom.

Napredak: Slobodan Janković, Nikola Petrović, Lazar Tatić, Miloš Vulić, Josip Projić, Nemanja Petrović, Bojan Miladinović, Slobodan Urošević, Nenad Šljivić, Nemanja Tubić, Jovan Markoski, Filip Kasalica, Nikola Eskić, Aleksa Vukanović, Miloš Simonović, Džesi Sekidika, Enver Alivodić, Daur Kvekveskiri, Marko Stanojević, Milan Obradović, Luka Marković, Nemanja Milisavljević, Filip Bajić, Nenad Jovković, Uroš Đerić, Andrija Majdevac;

Prvu prvenstvenu utakmicu u novoj sezoni fudbaleri Napretka odigraće 22. jula, a protivnik će im biti beogradski Rad.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke