"Čarapani" se pohvalili - UEFA dala "zeleno svetlo" Napretku

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.05.2017.
19:58
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba Napredak iz Kruševca saopšteno je da je uspešno okončan proces licenciranja za učešće u takmičenjima pod okriljem UEFA.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Ukoliko fudbalski klub Napredak rezultatima u domaćem šampionatu izbori šansu da zaigra u kvalifikacijama za Ligu Evrope, neće biti nikakvih prepreka da se to i dogodi.

Kruševljani su na zvaničnom sajtu objavili informaciju da je UEFA izdala licencu Napretku za takmičenje u Evropi i to nakon mukotrpnog procesa.

"Komisija za licenciranje Fudbalskog saveza Srbije izdala je dozvolu za učešće u međunarodnim kupovima Fudbalskom klubu Napredak, koji je bez problema prošao stroge kriterijume UEFA. Fudbalskom klubu Napredak je ostalo još da izbori plasman, a onda će od leta predstavljati našu zemlju u kvalifikacijama za Ligu Evrope" stoji na sajtu Napretka.

Napredak se na tri kola pre kraja nalazi na šestoj poziciji plej-of tabele sa sedam bodova manje od četvrtoplasirane Mladosti.

Ostaje samo da se vidi da li će Mladost i Radnički iz Niša ispuniti uslove za igranje u Evropi jer bi Napredak u suprotnom mogao da dobije prednost čak i ako završi iza pomenutih klubova.

Priliku da se približe rivalima Kruševljani imaju u subotu kada je na programu duel sa Javor Matisom iz Ivanjice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
HEJ PJANO21
Saturday, 13.05.2017
03:28

Prošli put kad su igrali evropske kvalifikacije, popili su 6 komada od OFI-ja sa Krita. Nadam se da će biti bolje ovaj put.