"Čarapani" očekuju nastavak niza

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
12:14
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Nakon dve vezane pobede posle kojih je usledila pauza u šampionatu, trener fudbalera Napretka Vuk Rašović priželjkuje nastavak pobedonosnog niza.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Pauza u domaćem šampionatu koja je bila izazvana obavezama reprezentacije najmanje je odgovarala ekipi kruševačkog Napretka koja se vratila u pobednički kolosek i upisala dva vezana trijumfa.

Zbog toga trener Vuk Rašović očekuje da njegovi izabranici za vikend pokažu kontinuitet i trijumfom nad Novim Pazarom potvrde dobru formu.

"Poslednje tri utakmice su dobro odigrane, ali ne mogu reći da smo loše igrali i u utakmicama koje smo izgubili i mislim da smo više bodova zaslužili, svakako manje od ovoga nije moglo" kazao je Rašović.

Napredak je jako loše otvorio prolećni deo sezone ali je posle remija u Subotici uspeo da savlada Radnik iz Surdulice i beogradski Rad.

"Dobro je da smo stopirali lošu seriju, da smo se vratili na pobednički kolosek  i sada treba održati kontinuitet" dodaje strateg "Čarapana".

Napredak se nakon 27 odigranih utakmica nalazi na četvrtoj poziciji na tabeli sa 43 osvojena boda i bez šansi da do kraja ligaškog dela ugrozi trećeplasiranu Vojvodinu koja ima 14 bodova više.

"Mislim da smo ostvarili jedan od ciljeva za ovu sezonu, a to je plej-of. Treba uzeti maksimum bodova, koliko se može, iz poslednje tri utakmice, i da vidimo na kojoj poziciji ćemo završiti preliminarnu fazu" ističe Rašović.

Nova prilika za povećanje bodovnog salda Kruševljanima će se ukazati u subotu kada pod Bagdalom dočekuju Novi Pazar.

"Ne bih ništa da prognoziram, znam da igrači dobro rade, daju svoj maksimum. Pripremaćemo se iz utakmice u utakmicu i razmišljati samo o sledećem protivniku" zaključio je Rašović.

Utakmica 28. kola Superlige Srbije između Napretka i Novog Pazara zakazana je za 1. april od 18 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke