"Čarapane" brine veštačka podloga

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 07.05.2015.
18:44
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Trener kruševačkog Napretka Slavko Matić rekao je da njegov tim nema dobra iskustva kada je igranje na veštačkoj podlozi u pitanju te da zbog tog i nekoliko drugih faktora "Čarapane" čeka težak posao u duelu sa Voždovcem.

fknapredak.rs/SlobodanSimić
fknapredak.rs/SlobodanSimić

Povezane vesti

Fudbaleri Napretka nastavljaju borbu za opstanak duelom sa direktnim konkurentnom u toj trci. "Čarapani" će u subotu na megdan Voždovcu koji je na prethodne tri utakmice ostvario tri trijumfa i tako dokazao da ima kvalitet za ostanak u eliti.

"Mnogi su Voždovac videli kao već 'otpisanu' ekipu, ali sa ove tri pobede oni su pokazali da to nisu i da puni samopouzdanja ulaze u ovaj duel na domaćem terenu" rekao je trener Napretka Slavko Matić.

Kruševljani se trenutno nalaze na 12. poziciji na tabeli sa svega bodom više od Voždovca koji je prvi iznad crte.

Strateg Napretka neće moći da računa na suspendovanog Lemajića ali i na Uroševića i Paunovića koji su povređeni. Ono što pored kadrovskih problema brine Slavka Matića jeste činjenica da se utakmica igra na veštačkoj podlozi.

"Obzirom da se igra na podlozi sa veštačkom travom, i ekipa Napretka će u tom delu imati specijalne pripreme danas i sutra, mada mi sa priprema nosimo jako loša iskustva sa veštačkim podlogama" konstatovao je Slavko Matić.

Utakmica 27. kola Jelen Superlige između Voždovca i Napretka zakazana je za subotu, 9. maj, sa početkom od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke