"Čair" bez struje - Radnički u problemu

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.08.2016.
19:56
Izvor: Sportske.net, JUZNEVESTI.COM

Odigravanje predstojeće superligaške utakmice između Radničkog iz Niša i lučanske Mladosti dovedeno je pod znak pitanja pošto je Elektrodistribucija danas isključila struju na stadionu "Čair".

juznevesti.com
juznevesti.com

Povezane vesti

Predstojeća utakmica 7. kola Superlige Srbije između Radničkog iz Niša i lučanske Mladosti mogla bi da bude odložena iz posve nefudbalskih razloga.

Radnici niške Elektrodistribucije isključili su danas struju na stadionu "Čair" pa je odigravanje pomenute utakmice dovedeno pod znak pitanja jer je početak zakazan za 20 časova.

Portal "Južne Vesti" prenosi da je dug narastao na četiri miliona dinara i da se nakon intervencije Elektrodistribucije iz kluba ograđuju jer tvrde da je za stadion, a samim tim i za utrošenu električnu energiju nadležan grad Niš.

"Nikakvi računi nisu stizali na adresu kluba, da bi mi bili odgovorni. Mi samo koristimo gradski stadion, jer svoj nemamo, tako da ne možemo ništa da preduzmemo. Nadam se da će se što pre ova situacija rešiti, jer u slučaju da ne odigramo subotnju utakmicu bićemo drastično kažnjeni" rekao je predsednik Radničkog Radan Ilić.

Direktor niškog EDB-a Boban Džunić pojasnio je da je tokom rekonstrukcije stadiona Grad Niš sklopio ugovor u trajanju od godinu i po dana prema kojem se obavezao da plati utrošenu energiju.

Nakon što je rekonstrukcija završena a ugovor istekao na istočnoj tribini korišćeno je brojilo koje je bilo postavljeno u pomenute svrhe zbog čega u EDB-u poručuju da bi isporučenu električnu energiju trebalo da plati FK Radnički.

Ostaje da se vidi da li će Radnički trpeti zbog ovakve situacije i hoće li utakmica sa Mladosti uopšte biti odigrana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 24.08.2016
23:30

I onda se pitaju navijači zašto naše fudbalske legende ne žele da rade u srpskom fudbalu, a ko bi poželeo kad se ne zna ni ko je kome, šta i koliko dužan, ne zna se ni kome šta pripada...Hvala ti -jednom čoveku-!

avatar
MAN RED
Wednesday, 24.08.2016
20:22

Navijač sam kragujevačkog Radničkog i isčekujem svake godine da reflektori zasijaju na Čika DačinKako je moguće da Ivanjica ima reflektore,od skora Kralj Petar I,zaista ne znam ali bih voleo da jednog dana zasija i Čika Dača,a moj Radnički se vrati u elitu gde mu je i mesto

avatar
paok
Thursday, 25.08.2016
07:06

Morate se prvo vratiti u super ligu pa cete onda imati reflektore. Sto ti je cudno za Ivanjicu, mislis da je to mala sredina. Pa oni su stabilan prvoligas godinama. Bez ljutnje tvoj Radnicki igra dve godine u super ligi pa se raspadne na 5-6 godina i tako u krug.

avatar
paok
Thursday, 25.08.2016
19:48

Svako ko igra super ligu ima reflektore sem Backe i Spartaka i oni zato ne igraju na svom stadionu. Za cega ce reflektori na Cika Daci, za trecu ligu.

avatar
MAN RED
Thursday, 25.08.2016
14:31

Ne brini ti dobro ja poznajem Ivanjicu,nisam ni planirao da na bilo koji način uvredim ili omalovažavam Javor ali razlika u sredini je očigledna,i neshvatljivo je kako Ivanjica ima reflektore a Kragujevac ne,samo to.