Čačani se ''valjaju po terenu''? Zvezdin napadač ima rešenje i za to!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 18.04.2016.
16:00
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

''Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane'', pa je tako i Petar Orlandić konačno dočekao priliku da ovog proleća zaigra u prvoj postavi Crvene zvezde.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Pisali smo već na tu temu, trener Crvene zvezde Miodrag Božović ima velikih problema sa sastavom ekipe za subotnju utakmicu protiv Borca u Čačku, pogotovo u napadačkim redovima.

Ugo Vijera je povređen, prema poslednjim informacijama možda će propustiti finiš sezone, a Predrag Sikimić, strelac evrogola protiv Partizana, nema pravo nastupa u Čačku zbog parnih kartona.

Takav razvoj događaja je u prvi plan izbacio Petra Orlandića, snažnog napadača Zvezde koji je u dosadašnjem toku sezone retko dobijao priliku da zaigra.

Očekuje se da bi on mogao da bude starter protiv Borca, tome se i sam nada, što je i potvrdio u izjavi za ''Mondo''.

''Osećam se kao deo ove ekipe i osećam da mogu da pomognem. Davao sam golove kada sam došao u klub i želim to ponovo. Nema boljeg osećaja nego kada posle gola trčiš ka 'Severu''', objašnjava Orlandić.

On zna da crveno-bele očekuje težak teren u Čačku, a na osnovu nekih ranijih iskustava, očekuje i opstrukciju igre od strane domaćina.

''Što se tiče ekipe Borca, prethodnu utakmicu protiv nas više od pola igrača im se valjalo po terenu nego što je igralo fudbal. To nas je dosta mučilo, ali sada znamo kako protiv toga'',
zaključio je Orlandić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ADVOKAT
Monday, 18.04.2016
23:07

Oni vam onomad uvaljase i 5 komada koliko se secam?!

avatar
i.sarajevo
Monday, 18.04.2016
16:56

kralju upravu si,,,,neko je izvukao nerijeseno kao da je igrao protiv mancestera pa slavi,,,razumijem te u potpunosti sudijski vjetar duvao je prema jsd oni su se mucili i nerijeseno,,,,,zvezda je morala i jsd i sudije da pobijedi toliko je superiorna,,,,kralju slazem se stobom neuspijeh zvezde nerijeseno protiv slabe ekipe

avatar
bobar84c
Monday, 18.04.2016
20:08

Bas tako , normalno da je za njih nereseno puna kapa i da se raduju ipak je to mali komsija. Nego niko nije komentarisao sudjenje . Ilic je trebalo da bude iskljucen Evertonu nista za lakat u lice .... nepostojeci zuti Rendulicu itd....

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 18.04.2016
16:36

Orlandiću uvaljaj ti njima u subotu neki gol, a oni neka se samo valjaju po onoj njihovoj kaljuži od terena.

avatar
Monday, 18.04.2016
16:09

Zar vas i dalje nije sramota da komentarišete suđenje iz Čačka? Dobili ste poklon bod, a u normalnim uslovima biste izgubili sa 2-3 razlike. Sudija naravno nije kažnjen, sudije se ne kažnjavaju kad pomognu zvezdu, to je izgleda nepisano Mrakićevo pravilo. Sramota šta radi sudijska organizacija na čelu sa vašim Mrakićem.

avatar
IggY Rs
Monday, 18.04.2016
19:05

A realno, da smo tu izgubili tri boda, plus vi nam otkinuli bod, bilo bi frka, Cukaricki bi nam se primakao. Ovako dzaba vi pomogli drugoplasiranom kad nas sudija gura protiv Borca. Ako se razumemo? :D

avatar
bobar84c
Monday, 18.04.2016
20:09

Decace sudije vas guraju i opet vam ne valja , jedino da vam se sklanjaju ekipe. Ekipa vam je krs totalni.

avatar
Monday, 18.04.2016
16:06

O tome kakav je osećaj kad postigneš gol pa otrčiš pred severnu tribinu više bi mogao da nam kaže Everton nego ti #sezona2015/16

avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Monday, 18.04.2016
16:32

Primećujem da si opet pre manje od pola sata napravio jedan novi nalog. Stvarno svaka ti čast jer tebe ne može niko sprečiti da vređaš i provociraš.

avatar
Nemanja Vidic No1.
Monday, 18.04.2016
16:50

Duhovitost na nivou 7godisnjeg deteta..sto si pokazao time sto ne smes da se predstavis