Čačani predstavili ''Dositeja Obradovića srpskog fudbala''!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.11.2015.
12:00
Izvor: Sportske.net, boracfk.com

Nenad Lalatović dobio naslednika na klupi čačanskog Borca, koji posle 17 odigranih kola zauzima sjajno drugo mesto na tabeli Superlige.

boracfk.com
boracfk.com

Povezane vesti

Podsetimo, Lalatović je, nezadovoljan teškom finansijskom situacijom u Borcu, prihvatio ponudu Vojvodine i u nastavku sezone će sa klupe predvoditi ''Lale'', a na njegovo mesto u Čačku došao je iskusni srpski stručnjak Milorad Kosanović.

Nekadašnji trener Crvene zvezde, Vojvodine, Novog Pazara... je na jučerašnjoj promociji u Borcu dobio niz komplimenata od strane sportskog direktora kluba Slobodana Ilića.

''Uveren sam da smo napravili pravi potez. Milorad Kosanović je ostavio dubok trag gde god da je radio, a s obzirom na znanje i iskustvo, smatram ga Dositejom Obradovićem srpskog fudbala.

Zahvaljujem se dosadašnjem treneru Lalatoviću, a Kosanoviću želim puno uspeha na klupi Borca. Zadatak svih nas je da mu pružimo maksimalnu podršku i obezbedimo optimalne uslove za rad. Uveren sam da rezultat neće izostati'',
poručio je, između ostalog, direktor Ilić.

Milorad Kosanović je tokom dugogodišnje trenerske karijere pre dvadeset godina već imao priliku da radi u Borcu, pa je ovo i njegov povratak na stadion kraj Morave.

''Ovo što je do sada urađeno je izvanredno i moj prvi zadatak je da to sačuvamo. Obično treneri dolaze u toku sezone da bi sanirali određene probleme, a moja misija u Borcu je sasvim drugačija. Želja mi je da sa ovim ljudima koji vole fudbal nastavimo sa dobrim rezultatima i ostanemo u vrhu srpskog fudbala.

Borac ima odličan igrački kadar, dobro je bio vođen pa mesto na tabeli nije slučajno. Možeš slučajno biti drugi par kola, ali kada si na toj poziciji nakon 17 kola onda sigurno ne može biti govora o slučajnosti. Imam dovoljno motiva da se upustim u novu fudbalsku misiju i nadam se da ćemo uspeti u našim planovima'',
poručio je Kosanović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke