Čačani optimisti pred komšijski derbi

Autor: Beta Beta
četvrtak 17.11.2016.
15:58
Izvor: Beta

Trener fudbalera Borca Mladen Dodić rekao je danas da je predstojeća utakmica protiv Metalca samo prva u nizu u kojoj će se rešavati sudbina tog kluba.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Borca u subotu dočekuju Metalac u utakmici 16. kola Super lige Srbije.

"Utakmica protiv Metalca je prva u nizu u kojima i te kako rešavamo svoju sudbinu. Želja svih nas je da zimsku pauzu dočekamo bolje plasirani i sa što više bodova, a da bi bilo tako mora se pobedjivati"
, rekao je Dodić.

Čačanska ekipa je poslednja na tabeli domaćeg šampionata sa samo osam osvojenih bodova, dok je Metalac deveti sa 17.

"Pred nama je teška utakmica protiv komšijskog rivala koji nije slučajno tamo gde je. Metalac ima iskusan i kvalitetan tim, tako da moramo biti jako borbeni i strpljivi kako bismo ostvarili željeni rezultat. Ne želim da iko nameće neki pritisak i imperativ pred igrače. Ja od njih očekujem da daju svoj maksimum i ubedjen sam da će tako i biti. S takvim odnosom možemo se nadati pozitivnom rezultatu koji tako dugo čekamo", rekao je Dodić.

Fudbaler Borca Marko Zoćević naveo je da je atmosfera u timu dobra bez obzira na poslednje mesto na tabeli.

"Radili smo odlično u ovoj pauzi tako da sa optimizmom očekujemo nastavak sezone. Metalac dobro poznajemo i uveren sam da kolektivnom i borbenom igrom možemo do pobede. Ono što mogu da obećam u ime svih igrača je da ćemo izgarati do poslednjeg atoma snage i da svi verujemo da je došao kraj posta u prvenstvu", rekao je Zoćević.

Utakmica se igra u subotu od 13.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke