Čačani jači za bivšeg Zvezdinog štopera!

Autor: Darko Mitrović
subota 19.07.2014.
16:38
Izvor: Sportske.net

Doskorašnji defanzivac Crvene zvezde Omega Roberts uspeo je da pronađe novi klub posle rastanka sa našim najtrofejnijim klubom.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

On je od danas i zvanično član čačanskog Borca, povratnika u superligaško društvo, što je i potvrđeno na zvaničnom sajtu ovog kluba.

Omega Roberts se već priključio novim saigračima, sa kojima je danas otputovao na Vlasinsko jezero, na pripreme.

Podsetimo, on u Srbiji nastupa još od 2011. godine. Najpre je branio boje užičke Slobode, zatim je otišao u Smederevo, pa u Crvenu zvezdu, ali na Marakani nije uspeo da se izbori za značajniju ulogu.

Ipak, u Borcu veruju da bi Omega za njihovu ekipu mogao da bude značajno pojačanje, što potvrđuju i reči Slobodana Ilića, sportskog direktora kluba.

''Želja nam je da u ovom prelaznom roku dovedemo proverene igrače. Posle Mutavdžića i Omega je potpisao ugovor sa našim klubom i nadam se da će biti pravo pojačanje. Veoma je dobro da su obojica danas otputovali na pripreme, tako da će biti sasvim dovoljno vremena da se adaptiraju i nametnu stručnom štabu'', poručio je Ilić u izjavi objavljenoj na zvaničnom klupskom sajtu.

Inače, pod vođstvom trenera Bogića Bogićevića, na Vlasinsko jezero je otputovalo ukupno 26 fudbalera: Nikola Petrić, Marko Drobnjak, Vladimir Bajić, Nikola Boranijašević, Dušan Đorđević, Lazar Obradović, Stefan Drašković, Mario Maslać, Ivan Đoković, Roberts Omega, Dejan Živković, Stefan Živković, Radan Šunjevarić, Dejan Radosavljević, Dušan Jovančić, Miljan Mutavdžić, Baćo Nikolić, Nikola Nešović, Marko Zoćević, Stefan Milojević, Milan Jevtović, Slaviša Stojanović, Dejan Đenić, Uroš Đerić i Alen Mašović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke