Burno u Rijeci - Znači li ovo da je Partizan napravio pun pogodak sa Solomonom?

Autor: Darko Mitrović
petak 18.08.2017.
20:05
Izvor: Sportske.net, vecernji.hr

''Partizan koji je, hteli mi to priznati ili ne, puno veći klub od našeg'', poručio je bivši fudbaler Rijeke.

Sportske.net/Pavle Knežević
Sportske.net/Pavle Knežević

Povezane vesti

Posle poraza Rijeke od Olimpijakosa (2-1) u Pireju, a imajući u vidu i poraze na domaćoj sceni, trener šampiona Hrvatske našao se na žestokom udaru od strane bivšeg igrača Rijeke.

Iako je Rijeka već samim plasmanom u plej-of Lige šampiona obezbedila evropsku jesen, atmosfera u i oko ovog kluba ne izgleda dobro, jer je ekipa u seriji od tri uzastopna poraza.

Trener Matjaž Kek je posle poraza u Pireju dospeo na udar brojnih kritika od strane Ivora Vajcera, nekadašnjeg fudbalera Rijeke, koji je na Fejsbuku izneo niz zamerki slovenačkom stručnjaku.

Između ostalog, Keku je zamerio što nije pružio priliku Teu Solomonu, koji je pre nekoliko dana završio u Partizanu.

''Čisti primer je Solomon koji bi u ovoj Rijeci bio dobra prinova, verujem i pojačanje ako bi mu se dala šansa jer tako jakog i brzog te prodornog napadača Rijeka nema, a na kraju igrao bi za praktično - ništa.

Ali ne, njemu tamo nema mesta i on prelazi u Partizan koji je, hteli mi to priznati ili ne, puno veći klub od našeg!

Pazite, juče nam je vrednost klupe vs. Olimpijakosa bila oko 6 miliona evra, što nije mali iznos! Čovek svaku tekmu priča o rotacijama, a izrotira jedino kad igrač umre, dakle samo iz nužnosti a ne zato što je to neophodno i jer igraš na tri fronta i potrebno je da ti svi igrači budu u optimalnoj formi tako da, kada ih staviš u igru, oni onda nešto i pokažu!

Pa Osijek je igrao s PSV-om, pobedio i sledeću utakmicu u prvenstvu promenio 5-6 standardnih igrača i gle čuda, opet pobedio! Što Osijek ima veću platežnu moć, veći roster i to veći roster kvaliteta pa čak i na klupi od jedne evropske Rijeke?!'', pita se Vajcer, a prenosi ''Večernji list''.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Maximovic
Saturday, 19.08.2017
13:19

Trener koj svaku utakmicu rotira 5-6 igraca je ubedjen da nemaju fizicku pripremljenost. 2-3 igraca max mozes da menjas ako planiras veliki uspeh i to je dovoljno znaci oko 18 igraca se izmenja na 3-4 utakmice i skoro svaki igra 75% utakmica. Nema potrebe za vise igraca jer tesko da ces vise od 3 igraca biti povredjena u isto vreme. Sve ostalo od toga znaci da nesto nestima u timu. Dal kondicioni dal doktor ili trener neko od njih onda neradi svoj posao kako treba cim menja vide od 3 igraca za neku utakmicu.

avatar
Nikola Spasic
Saturday, 19.08.2017
12:56

vrlo moguce s obzirom da se radi o ofanzivnom igracu i da ako se nalazi u timu koji svih 90 minuta napada normalno je da ce i njegovi kvaliteti doci do izrazaja jer ce non stop biti u prilikama ako se dobro krece i trazi da igra...videcemo ali mislim da kad dobije dansu da ce biti od velike koristi

avatar
Budimo.ljudi
Saturday, 19.08.2017
02:51

Imaju itekako aktivan rezultate protiv Olimpijakosa, a kukaju

avatar
Blade1
Saturday, 19.08.2017
01:45

Htela bi Rijeka da bude treci najveci hrvatski klub al ne moze,ipak je to partizan...

avatar
SaleNs91
Saturday, 19.08.2017
01:09

Odmah ga ubaciti u prvenstvenu utakmicu i dati mu poluvreme protiv Videotona jer Djurdjeivc nece dati gol da igra do sutra.

avatar
Daniel Ager
Saturday, 19.08.2017
00:15

Podrška za Keka

avatar
Baxter Stockman
Friday, 18.08.2017
20:39

E da su nasi bivsi igraci ovakvi.

avatar
indija durot
Friday, 18.08.2017
20:20

ovi su gori i od nas.vec su napravili cudo a nezadovoljni

avatar
napred Panktizan!
Saturday, 19.08.2017
04:29

U Rijeci su vec nekoliko godina velika ulaganja i rezultati su veci nego npr. Zvezdini. Rijeka je u zadnjih par godina 2 puta igrala LE, sto zvezdi vec 10 godina neuspeva. Zvezda je dvaput skinula titulu neprikosnovenom Partizanu, ali Rijeka je uzela jednu titulu jos boljem i neprikosnovanijem Dinamu. Istina, ja sam grobar, ali isto tako je i Dinamo jaci od Partizana. A i Hajduk od Vojvodine, Osijek od Mladosti, Lokomotiva, Belupo ili ko god od Radnickog, Vozdovca...

avatar
indija durot
Saturday, 19.08.2017
14:31

nisam mislio na zvezdu kad sam rekao da su gori od nas nego da su ko narod gori od nas..pa prosli su jedan psv a opet nezadovoljni..tog trenera su dizali u nebesa a sad im ne valja...ne daj boze da zvezda ispadne od krasnodara,svi ce pljuvati miloja zaboravljajuci gde smo bili pre njega..za neke stvari su pljuvali i radonju u kosarci a gde smo bili pre njega.u narodu nasem kratka je pamet a oni su izgleda jos gori od nas u tom smislu.nadam se da sam ti razjasnio sta mislim...i jos nesto,nisam siguran da je sada dinamo bolji od zvezde,ranijih godina da,ali sada bi bilo cupavo..sportski pozdrav