Burno i posle derbija, Lalat ''sa devet života''!

Autor: Darko Mitrović
subota 05.12.2015.
16:50
Izvor: Sportske.net, MONDO.RS

Pobeda Vojvodine u Humskoj izazvala je veliku nervozu kod navijača Partizana. Brojne uvrede upućene su pojedinim igračima gostiju, a na sve to, trener Novosađana Nenad Lalatović odgovorio je osmesima, uz poruku iz naslova.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Iako su bili mnogo više ljuti na svoje ljubimce koji su opet počeli da rasipaju bodove na domaćoj sceni, navijači Partizana sa istočne tribine su posle meča vređali fudbalere ''Lala'' Ognjena Ožegovića i Mirka Ivanića.

Kako prenosi ''Mondo'', Ožegović ih je isprovocirao pokazivanjem svojih mišića, a Ivanić je u čudu slegao ramenima i samo upita ''Zašto?''

A nedugo zatim, trener Vojvodine Nenad Lalatović, koji je ovaj tim bukvalno preporodio od dolaska iz Borca, poručio je iz svlačionice:

"Ne mogu mi nista, imam 9 života", aludirajući i na svoju suspenziju, zbog koje je danas deo svojih ovlšćenja preneo na pomoćnika Dragana Šarca.

Interesantno je da je Lalatović i pored tromesečne kazne danas ipak u određenim trenucima davao savete svojim igračima, pogotovo u trenucima prekida tokom prvog poluvremena.

Na tu temu, Dragan Šarac je dao ovakvo objašnjenje:

''Lalatovic je sam pripremio utakmicu, ali zajednički smo pravili izmene on i ja. Mislim da smo zasluženo pobedili jer smo sproveli sve što smo zamislili'',
zaključio je Šarac.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
perinho 777
Saturday, 05.12.2015
19:10

Navikao je Lala(tovic) da se sprda kad god igra sa avangardom...

avatar
X
Saturday, 05.12.2015
19:21

Samo dok je vodio svoj voljeni klub to nije znao da uradi :)

avatar
Robert Lewandowski 9
Saturday, 05.12.2015
18:59

Svaka cast Vojvodini. Preporodio ih je Lalatovic

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 05.12.2015
18:25

Bravo Lalate! Samo jakoo!

avatar
X
Saturday, 05.12.2015
18:11

Suspendovan trener sedi na klupi. To samo kod nas moze. Pa gde je tu logika? Ili mu je samo zabranjeno da izadje na isprekidanu liniju i da se dere??? Ne kazem da bi Partizan nesto uradio da Lalatovic nije bio na klupi, bilo bi verovatno isto.. ali ako je vec neko suspendovan, onda je logicno da nema prava da sedi na klupi i daje instrukcije pomocnom treneru...

avatar
Volem Vosu
Saturday, 05.12.2015
23:12

Odluka o suspenziji je stigla juce u klub u popodnevnim casovima,a pavosnazna postaje 24 sata nakon sto stigne,tako da je imao prava da sedi na klupi.

avatar
X
Sunday, 06.12.2015
00:59

Zasto onda nije vodio klub kao trener ako nije postala pravosnazna?