Bura pod Rudnikom - Trio suspendovan zbog "bojkota" trenera

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 17.04.2017.
20:51
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Najradosniji hrišćanski praznik izgleda nije doneo mir i blagostanje u "kuću" superligaša iz Gornjeg Milanovca.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Umesto blagostanja i berićeta koje sa sobom nosi najradosniji hrišćanski praznik, u taboru superligaša iz Gornjeg Milanovca došlo je do raskola.

Fudbalski klub Metalac suspendovao je trojicu igrača zbog kršenja klupske discipline i nepoštovanja prema treneru.

"Triling igrača je napravio prekršaj pre utakmice. Ne mogu oni da stavljaju slike na 'Fejsbuku' sa dve flaše piva ili da bojkotuju trenera" kaže za "Novosti" prvi čovek Metalca Dragoljub Vukadinović.

Suspendovana su trojica iskusnih prvotimaca Vladimir Otašević, Petar Pavlović i Ivica Jovanović. Oni su pred meč sa Spartakom svojim ponašanjem narušili klupsku disciplinu i pokazali nepoštovanje prema treneru Nenadu Vanićnu.

"Ne odlučuju oni ko će da ih vodi s klupe. Po cenu da ispadnemo iz lige u Metalcu će se znati red. Plaćamo sve igrače na vreme i tražimo od njih da poštuju i trenera i klub" dodao je Vukadinović.

"Šerposi" su ligaški deo šampionata završili na dvanaestoj poziciji na tabeli pa će u nastavku sezone igrati u plej-autu i boriti se za opstanak u Superligi.

Metalac u okviru prvog kola plej-auta igra protiv subotičkog Spartaka. Taj meč je na programu u utorak od 17 časova na "Gradskom stadionu" u Subotici.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke