Bunjevčević: "Ponosni smo na igrače!"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 13.11.2016.
17:15
Izvor: Sportske.net, Beta

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević rekao je da je zadovoljan rezultatom utakmice u Kardifu i pohvalio reprezentativce na borbenosti, zalaganju i odnosu prema državnom timu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Srbije odigrali su sinoć u Kardifu nerešeno 1:1 protiv Velsa, u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2018. godine i ostali neporaženi u Grupi D.

Srbija je druga na tabeli sa osam bodova, prva je Republika Irska sa 10, a Vels zauzima treće mesto sa šest bodova.

"Svi smo ponosni na igrače i stručni štab, njihovu posvećenost i odnos prema dresu, uloženi napor i činjenicu da nikada ne odustaju, što se videlo u svakom meču ovih kvalifikacija, a pogotovo sada u Kardifu", rekao je Bunjevčević za sajt FSS.

Vels je sinoć poveo u 30. minutu golom Gereta Bejla, a izjednačio je Aleksandar Mitrović u 86. minutu.

"Posle izjednačujućeg gola, koji smo po svemu zaslužili, imao sam utisak da je meč potrajao još neki minut, da bismo postigli i drugi gol koji bi nam doneo pobedu. Ovo je Srbija koju svi želimo i zbog toga zahvalnost i priznanje igračima na hrabrosti i odlučnosti.

Osvojili smo važan bod i idemo u pravcu koji svi želimo, plasmanu na Svetsko prvenstvo u Rusiji. Dug je put, ali verujemo u stručni štab, verujemo u igrače, kvalitet i srce koje imaju a pokazali su ga i sada u Kardifu
", naveo je Bunjevčević.

Srbija će narednu kvalifikacionu utakmicu igrati 24. marta, kada će gostovati Gruziji u Tbilisiju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ercov
Sunday, 13.11.2016
22:16

Koje sramno spinovanje FSS i svih medija posle onako bednog izdanja Muslinovih izabranika !? Zar izbegnuti poraz od prosecnog i slabijeg Velsa treba da se velica kao uspeh !? Irci su nam pobegli dva velika boda sto samo znaci da cemo najverovatnije opet juriti baraz za SP.

avatar
robertobadjo234
Sunday, 13.11.2016
19:07

Serbia on fire every team is terrified