Bunjevčević i Kokeza ostaju uz ''Orliće''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.06.2017.
22:10
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Naši mladi reprezentativci imaće i protiv Makedonije maksimalnu podršku iz Fudbalskog saveza Srbije.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Uz njih su i dalje tehnički direktor FSS Goran Bunjevčević i predsednik Slaviša Kokeza, a u izjavi za sajt FSS-a, Bunjevčević je potvrdio da će i protiv Makedonije ostati uz ekipu Nenada Lalatovića.

''Tu smo do daljeg, gledaćemo duel sa Makedonijom, bićemo uz ekipu, nadamo se naravno najboljem. Istina, više ne odlučujemo sami o svojoj sudbini, ali važno je da momci do kraja daju svoj maksimum. Ne možemo biti nezadovoljni njihovim ponašenjem i učinkom, ali nadamo se boljem rezultatu'', izjavio je Bunjevčević.

On je uveren da će selektor Lalatović uspeti da podigne ekipu posle startnog neuspeha.

''Velika stvar je da se podigne mentalitet ekipe, pogotovo posle ovako teške utakmice. Ceo stručni štab a tu mislim i na selektora, trenere, masere, fizioterapeute...svi da učine sve da momci što pre arhiviraju meč sa Portugalom i da se okrenu novom izazovu. I to je suština turnirskog takmičenja, dobar stručni štab koji će negativnu energiju posle poraza da pretvori u novi izazov i pozitivnu energiju'',
izjavio je Bunjevčević.

Opšti je utisak da je Srbija mnogo bolje igrala nego što to rezultat protiv Portugala (0:2) pokazuje, ali se isto može reći i za Makedonce koji su izgubili od Španije (0:5).

''U prvih pola sata Makedonci su praktično bili ravnopravan protivnik, a videli smo, međutim, fenomenalne golove Španaca. S druge strane Makedonci su uputili čak 24 udarca ka golu Španije bez rezultata. Velike fudbalske nacije mogu da vas kazne i za najmanju grešku i to se upravo nama desilo. Moramo definitivno imati još više koncentracije da bi ostvarili bolji rezultat'', poručio je Bunjevčević.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke