Bugari stižu u Beograd, Minev preskače revanš

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 05.08.2014.
10:51
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija fudbalskog kluba Ludogorec iz Razgrada u utorak stiže u prestonicu Srbije a na dan uoči revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za LŠ sa Partizanom stiže i vest da zbog nagomilanih žutih kartona sutrašnji meč preskače Jordan Minev.

ludogorets.com
ludogorets.com

Povezane vesti

Nešto više od 24 časa ostalo je do početka revanš susreta trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Partizana i Ludogoreca a dolazak ekspedicije bugarskog kluba u Beograd očekuje se tokom dana.

Stručni štab i fudbaleri Ludogoreca biće smešteni u jednom od hotela na Novom Beogradu a tokom večeri će, prema pravilima UEFA, na stadionu u Humskoj odraditi trening i održati konferenciju za medije.

Zdravstveni bilten kluba iz Razgrada bolji je nego pred prvu utakmicu ali ekipa koju je do skoro vodio Stojčo Stoev ponovo neće biti kompletna.

Standardni bek Jordan Minev povređen je na poslednjem susretu u bugarskom šampionatu ali će mu prepreka da nastupi u Beogradu biti nagomilane javne opomene.

Revanš susret trećeg kola kvalifikacija za LŠ između Partizana i Ludogoreca igra se u sredu od 20 časova i 45 minuta a oba tima imaju podjednake šanse za prolaz dalje pošto je prvi deuel završen remijem bez golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke