Bugari ili Poljaci? Evo koga bi izabrao Partizanov najbolji igrač!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 20.06.2016.
17:24
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Ne baš povoljne vesti stigle su danas u Humsku iz Niiona, sa žreba drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

S obzirom da je Partizan bio među nosiocima, mnogi su očekivali da dobije rivala u rangu onih koje je, na primer, Crvena zvezda danas dobila u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, ali se ispostavilo da će crno-beli već na samom startu sezone biti na velikom ispitu.

Zvezdino prošlogodišnje iskustvo sa Kairatom moglo bi da bude najbolja opomena crno-belima da se maksimalno spreme za prvi ovogodišnji evropski izazov, bez obzira da li će im rival biti Slavija iz Sofije ili Zaglebje iz Poljske, o kojima opširnije možete da čitate OVDE.

A kada bi mogao da bira, Partizanov veliki adut u tiom mečevima, Nemanja Mihajlović nema dilemu koga bi izabrao, što je i otkrio u izjavi za ''Informer''.

''Na prvi pogled kada sam video imena rivala, to uopste nisu naivni protivnici. Moja želja je da izvučemo Poljake, jer smatram da je Slavija kvalitetniji tim'', smatra Mihajlović.

Ipak, on veruje da je Partizan kvalitetniji i od jednih i od drugih, da će se crno-beli pitati oko plasmana u treće kolo, iako ističe da je vicešampion Srbije mogao mnogo bolje da prođe na današnjem žrebu.

''I Bugari i Poljaci igraju veoma tvrdo, a nama ostaje da se dobro spremimo i u tom slučaju sam siguran da možemo dalje'',
zaključio je Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SrdjanMaksa
Tuesday, 21.06.2016
00:55

Kapiten i BozaInstagram su najbolji igraci u aktuelnom timu PFC. Neca je na dobrom putu i sa pametnom glavom ali, ne preterujte sa hvalospevima, bar ne jos uvek.

avatar
Teleoptik 162km
Monday, 20.06.2016
18:20

Ovaj je ocigledno pobrkao Levski sa Slavijom.

avatar
Don.Mile
Monday, 20.06.2016
18:00

idemo dalje , nema diskusije

avatar
El Matador PFC-FCB
Monday, 20.06.2016
17:30

Ko god da nam dodje treba ga zgaziti! Nema straha ni od koga!!!