Buač: "Nema predaje, verujem u pozitivan rezultat"

Autor: Beta Beta
petak 22.09.2017.
19:03
Izvor: Beta

Trener fudbalera Vojvodine Vladimir Buač rekao je da uloga favorita u derbiju 11. kola Super lige Srbije pripada Crvenoj zvezdi, ali da njegova ekipa ni pred jedan meč ne sme unapred da se preda.

Beta/DraganGojić/Mo
Beta/DraganGojić/Mo

Povezane vesti

Fudbaleri Vojvodine u derbiju 11. kola Super lige Srbije, u nedelju, gostuju Crvenoj zvezdi.

"Mislim da smo na prethodna četiri meča napravili odličnu uvertiru pred duel sa Crvenom zvezdom, a ono što me raduje jeste dobra atmosfera u ekipi i odnos igrača prema obavezama, odnosno njihovo zalaganje na treninzima i utakmicama", rekao je Buač na konferenciji za novinare.

Biće to duel dva prvoplasirana tima na tabeli. Zvezda je prva sa 25 bodova, dok Vojvodina ima 22, ali i utakmicu više.

"Zvezda i Partizan ove sezone dosta odskaču od ostatka lige. Crvena zvezda je zadržala svoje najbolje igrače, koji su prošle sezone pravili razliku, i pritom dovela dosta dobrih pojačanja, što se reflektuje kroz njihovu poziciju u prvenstvu i plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Kad na to dodamo i ono što se dešavalo i što se dešava u Vojvodini u poslednje dve nedelje, jasno je da je Crvena zvezda favorit na ovom meču", rekao je Buač.

"Bez obzira na situaciju, klub kao što je Vojvodina ne sme da se zadovoljava malim stvarima, niti da se preda pred bilo koju utakmicu i to definitivno nećemo uraditi", dodao je on.

Buač je istakao da od igrača zahteva da daju sve od sebe i odigraju najbolje što mogu i da veruje da će to biti dovoljno za pozitivan rezultat.

"Ne volim to što sam u proteklom periodu mnogo puta čuo da nemamo šta da izgubimo. Ja mislim suprotno, jer možemo da izgubimo bodove, a svako ko je deo Vojvodine mora da ima pritisak i mislim da će nam to svima pomoći da shvatimo važnost utakmice. Istinski verujem u igrače i to da ćemo u nedelju napraviti pozitivan rezultat", rekao je Buač.

Trener Vojvodine je naveo da nema povređenih igrača i da su svi spremni za meč.

Utakmica između Crvene zvezde i Vojvodine igra se u nedelju na stadionu "Rajko Mitić" od 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Friday, 22.09.2017
19:52

zvezda ipartizan odskaču samopotome što kupuju sudije išto kod njih meč traje dok je to potrebno

avatar
Brane Lala
Saturday, 23.09.2017
05:27

Odskacu i po sponzorskom pulu od 6 miliona poreskih obveznika