Brodarac ili Zvezda, ko će u Ligu šampiona? I Partizan se pita!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 01.05.2017.
13:58
Izvor: Sportske.net

Četiri kola ostalo je do kraja sezone u Omladinskoj ligi Srbije, Brodarac i dalje ima prednost u odnosu na Zvezdu. Ko ima lakši raspored do kraja?

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Proteklog vikenda odigrano je 26. kolo Omladinske lige Srbije, a najveći dobitnik je ekipa vodećeg Brodarca, koja je za dva boda uvećala prednost u odnosu na drugoplasiranu Crvenu zvezdu.

Lider je na svom terenu savladao niški Radnički sa 2:1, dok je Crvena zvezda kiksnula u Subotici, gde je osvojila samo bod protiv Spartaka Ždrepčeve krvi.

Taj meč je završen rezultatom 1:1, Lučić je u 24. minutu doveo Spartak u vođstvo, a izjednačio je Luka Ilić početkom drugog poluvremena.

Sada Brodarac na čelu tabele ima 65 bodova, Zvezda je druga sa 60, a Partizan posle remija sa Voždovcem (0:0) ima 55 bodova na trećem mestu.

Jasno je da će se pitanje šampiona i putnika u kvalifikacije za Ligu šampiona rešavati između Brodarca i Crvene zvezde, pa je vreme da vidimo i kakav raspored imaju ove dve ekipe i preostala četiri kola.

Brodarac u sledećem kolu gostuje u Valjevu protiv poslednjeplasirane ekipe Radničkog, a Zvezda gostuje pirotskom Radničkom, koji je 11. na tabeli.

28. kolo: Crvena zvezda dočekuje OFK Beograd, trenutno osmoplasirani, a Brodarac će dočekati 14-plasiranu Lokomotivu.

29. kolo obeležiće duel Partizana i Crvene zvezde. Crno-beli će biti domaćini u ovom susretu i ukoliko uspeju da trijumfuju, možda bi već tada pitanje šampiona moglo da bude rešeno. Za to vreme, Brodarac će na svom terenu igrati protiv Spartaka Ždrepčeve krvi.

I konačno, u poslednjem, 30. kolu, Zvezda će dočekati petpoplasiranu ekipu Čukaričkog, a Brodarac ide u goste novosadskoj Vojvodini, trenutno sedmoplasiranoj.

U svakom slučaju, očekuje nas zanimljiv finiš sezone u Omladinskoj ligi. Samo da i tu ne bude ovakvih tenzija kao u Superligi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Monday, 01.05.2017
15:23

Partizan igra sa kadetima u OLS i ne povlaci za derbije one koji imaju pravo tipa jovanovic bosnjak vlahovic u odnosu na neke koji odmah to brze bolje cine i povlace luku adzica sada ranije druge....naravno malo ih povlace jer ih jedva ima

avatar
Anderton
Monday, 01.05.2017
14:18

Brodarac? Ko li je bese vlasnik kluba?

avatar
Igors Stepanovs
Monday, 01.05.2017
14:05

Jel i tu ima neki Obradovic?