Brežančić saigračima pokazao 'Kališ'

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.09.2015.
12:47
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri AZ Alkmara večeras gostuju Partizanu u okviru prvog kola grupne faze Lige Evrope a lepo vreme u Beogradu iskoristili su da upoznaju jednu od najvećih znamenitosti srpske prestonice.

az.nl
az.nl

Povezane vesti

Prva utakmica grupne faze Lige Evrope u grupi "L" između Partizana i AZ Alkmara zakazana je za 21.05 pa su gosti iz Holandije dobili dovoljno slobodnog vremena koje su iskoristili na pametan način.

Ekipa iz Alkmara doputovala je u Beograd u sredu popodne, potom je odrađen zvanični trening pred večerašnji meč, a onda se ekipa vratila u hotel "Hajat" gde je odsela po dolasku u srpsku prestonicu.

Jutros je ekspedicija AZ Alkmara imala zajednički doručak u hotelu a onda je srpski internacionalac Rajko Brežančić dobio tu čast da svoje saigrače i članove stručnog štaba provede Kalemegdanom i upozna ih sa jednom od najvećih znamenitosti glavnog grada Srbije.

Ažurni administratori "Tviter" profila holandske ekipe podelili su sa navijačima utiske iz Beograda putem fotografija i kraćeg videa snimljenog tokom šetnje Kalemegdanskom tvrđavom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke