"Brđani" zakazali tri kontrolne utakmice

Autor: Beta Beta
utorak 20.06.2017.
09:49
Izvor: Beta

Fudbalski klub Čukarički saopštio je da će tokom prvog dela priprema za novu sezonu igrati tri prijateljske utakmice.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Čukarički će prvu pripremnu utakmici igrati protiv Dunava u Sportstskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi, a tri dana kasnije očekuje ih duel protiv Bačke u Banovcima, da bi 28. juna ugostili Krila Sovjetov takođe u Staroj Pazovi.

"Kad je završena sezona imali smo odmor tri nedelje. Međutim, posle deset dana dobili smo program rada od stručnog štaba i to je već uvod u pripreme. Praktično smo deset dana baš odmorili i mogli sebi da damo oduška i po pitanju ishrane i vežbi. Drugi deo odmora smo se pridržavali programa koji smo dobili, vodili više računa o ishrani i radili vežbe snage", rekao je fudbaler Asmir Kajević.

On je dodao da se uželeo terena i igre, zbog čega ga raduju pripremne utakmice.

Asmir Kajević je se osvrnuo i na nedavni odlazak kapitena Igora Matića iz ekipe.

"Želim da kažem da mi je bila čast što sam igrao sa Matketom, legendom Čukaričkog, koji je veliki igrač i ostavio je dubok trag u klubu. Bili smo saigrači godinu dana, on od predstojeće sezone neće biti na terenu, ali obećao je da će detaljno pratiti sve što radimo. Hvala mu što je pomagao savetima i svima nam bio primer kako treba da se ponašamo i radimo", rekao je Kajević. 

Čukarički se posle priprema u Beogradu od 1. jula premešta u Sloveniju u Pohorje gde će ekipa za dve nedelje pored svakodnevih treninga odigrati još pet kontrolnih utakmica.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke