''Brđani'' zadovoljni, trener Rada u čudu: ''Kao da su igrali petlići...''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.09.2014.
18:16
Izvor: Beta

Posle pobede Čukaričkog na Vračaru, u duelu sa Radom, ''Brđani'' imaju dosta razloga za zadovoljstvo, dok se trener Rada Milan Milanović čudi početničkim greškama.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener Čukaričkog Vladan Milojević rekao je da njegovim fudbalerima mnogo znači današnja pobeda nad Radom i istakao da se nada da će njegova ekipa nastaviti dobre rezultate u prvenstvu.

"Moji igrači su baš priželjkivali ovu pobedu i ona im mnogo znači. Puni su samopouzdanja i nadam se da će nastaviti da beleže pobede. Dobro smo se pripremili za utakmicu sa Radom jer smo znali da igra na ovakvom terenu neće moći mnogo da cirkuliše, pošto su uslovi nemogući", rekao je Milojević novinarima posle utakmice.

Čukarički je kao gost na stadionu Obilića na Vračaru savladao Rad sa 3:1, u utakmici sedmog kola Super lige Srbije.

"Kada smo vodili 2:0, trebalo je da postignemo još jedan gol i rešimo utakmicu, ali je bilo potpuno suprotno, primili smo pogodak i na kraju se na našu sreću sve dobro završilo", kazao je Milojević.

Trener Rada Milan Milanović ocenio je da su ekipe bile ravnopravne, ali da su greške njegovih fudbalera u odbrani rešile pobednika.

"Mislim da smo bili izuzetno ravnopravni u polju, veoma konkurentni u napadu. Najveći problem je u odbrani, jer smo sva tri gola primili iz peterca, a to ne sme da se dešava, kao da su igrali petlići. To mora da se reguliše", rekao je Milanović.

Čukarički će u narednom kolu gostovati Radničkom u Nišu, dok će Rad u Kragujevcu igrati protiv Radničkog 1923.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke