"Brđani" u najjačem sastavu na Domžale

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.07.2015.
19:58
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević najavio je da će ekipa u revanš susret prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope najverovatnije ući u najjačem sastavu.

nkdomzale.si
nkdomzale.si

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju su počeli pripreme za revanš utakmicu prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope koju će narednog četvrtka na domaćem terenu odigrati protiv ekipe Domžala.

Trijumf u prvoj utakmici nagoveštava da bi "Brđani" mogli do plasmana u drugo kolo a raduje i podatak da su igrači koji nisu bili u timu pre tri dana ponovo ušli u trenažni proces.

"Regan je imao poštedu do nedelje, trebalo je sedam dana da miruje, ali pošto povreda nije teže prirode, on odmah ulazi u puni trenažni proces. Trebaće mu dva, tri dana što se tiče aklimatizacije i biće priključen" rekao je trener Milojević.

Napadači Filip Stojiljković i Staniša Mandić takođe nisu bili u protokolu za prvu utakmicu ali bi i njih dvojica mogli da zaigraju u revanšu.

"Što se tiče Stojiljkovića, videćemo situacija kakva je, čisto preventivno smo ga sačuvali u prvom meču, a sada ćemo videti da li će biti spreman za drugu utakmicu. Kod ostalih nema problema, Mandić ušao u ful ritam, nije bio u sastavu jer je imao produžen odmor. Staniša se priključio i moći ću da računam na njega" dodao je Milojević.

Komentarišući rezultat prve utakmice strateg Čukaričkog ocenio je da bi bilo bolje da je ostvaren trijumf sa dva gola razlike ali i pored minimalne pobede veruje u svoj tim.

"Većim delom sam zadovoljan sa onim što smo odradili, biće teško u revanšu, jer je Domžale vrlo dobra ekipa, a biće i mnogo ofanzivniji sada jer jure gol razlike" zaključio je Milojević.

Revanš utakmica prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Čukaričkog i Domžala zakazana je za četvrtak, 9. jul od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke