'Brđani' spremaju analizu meča, Vanić zadovoljan bodom

Autor: Beta Beta
petak 19.02.2016.
23:52
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Zoran Popović rekao je da su utakmicu protiv Metalca odlučili detalji i dodao da njegovi igrači moraju dobro da izanaliziraju današnji meč.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Čukarički i Metalac odigrali su danas nerešeno 1:1 u prvoj utakmici prolećnog dela šampionata, u 23. kolu Superlige Srbije.

"Utakmica je bila jako teška i zahtevna, kao i što smo očekivali, jer je ovo bio prvi meč posle priprema. Videli smo da je Metalac odigrao dobro protiv Jagodine u generalnoj probi, pa smo znali šta nas očekuje. U ovom trenutku ne znam ko je imao više šansi, ali ovo je bio duel u kojem odlučuje jedan detalj, jedan šut. Tako je bilo i za nas i za njih", rekao je Popović.

"Moramo da analiziramo dobro ovaj meč zbog nas samih. Rekao sam igračima da pogledaju utakmicu i da posebno obrate pažnju na svoju igru, na sve pozitivno i negativno", dodao je on.

Trener Metalca Nenad Vanić kazao je da je njegova ekipa osvojila veoma bitan bod.

"Znate u kakvoj smo situaciji, bitan nam je svaki bod, zbog sistema takmičenja, zbog podele bodova, svega. Iako smo došli u goste protiv druge ekipe u prvenstvu, koja ima gotovo dve podjednako kvalitetne ekipe i koja je bila favorit u ovom meču, mi smo znali našu snagu. Uspeli smo u nekim situacijama da dođemo do šansi, a u prvih sedam minuta smo propustili dve jako dobre. Promašili smo nemoguće", rekao je Vanić.

On je rekao da je nakon primljenog gola rizikovao da u odbrani igra s trojicom igrača, dodajući da se taj rizik isplatio.

"Spremao sam izmenu napdača za napdača, ali sam posle gola morao da rizikujem i taj rizik se isplatio. Malo nam se i posrećilo. U svakom slučaju smo zadovoljni bodom", rekao je Vanić.

Čukarički će u narednom kolu  27. feburara gostovati u Surdulici ekipi Radnika, dok će Metalac u Gornjem Milanovcu dočekati Vojvodinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke