"Brđani" složni: "Moramo mnogo bolje protiv Radnika"

Autor: Beta Beta
sreda 24.02.2016.
18:01
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog složili su se u oceni da će u predstojećem meču sa Radnikom morati da odigraju mnogo bolje nego na prolećnoj premijeri kako bi upisali prvu pobedu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Stefan Živković rekao je danas da njegova ekipa protiv Radnika mora da odigra mnogo bolje nego protiv Metalca ukoliko želi da upiše prvu pobedu u prolećnom delu Superlige Srbije.

Čukarički je u 23. kolu Superlige Srbije odigrao nerešeno s Metalcem 1:1, a u narednom kolu gostuje Radniku u Surdulici.

"Niko ne mora da nam kaže da moramo da odigramo mnogo bolje u subotu i da pružimo daleko više. Svesni smo da će biti teško. Igrao sam s bivšim klubom u Surdulici i zaista je bila paklena utakmica. Neophodno je da pružimo sve od sebe, 120 odsto mogućnosti kako bismo se zadovoljni vratili u Beograd", rekao je Živković za sajt kluba.

Živkoviću je susret sa Metalcem bila prva zvanična utakmica u dresu Čukaričkog.

"Bilo je sve super, osim krajnjeg rezultata. Ostaje žal što nismo pobedili. Morali smo mnogo bolje, to je činjenica. Uvek je teška ta prva utakmica, uvuče se neki grč, ali to ne može da bude opravdanje. Nismo izgubili, to je dobro, međutim, na našem terenu, bez obzira na ime protivnika, nije važno da li su to Zvezda, Partizan ili neko treći, moramo uvek mnogo angažovanije da idemo na tri boda", naveo je on.

Štoper Čukaričkog Bojan Ostojić rekao je da je njegova ekipa izvukla pouke iz meča protiv Metalca.

"Krenuli smo dalje, pred nama je jedno od najtežih gostovanja u Superligi. Znamo kakva je to ekipa i kako igra pred svojim navijačima. Mnogi klubovi su tamo ostajali bez bodova, među kojima je i Partizan", rekao je Ostojić.

On se prisetio i prvog meča izmedju te dve ekipe, koji je Čukarički sredinom septembra dobio sa 2:0.

"Bila je zanimljiva utakmica. Radnik nije iskoristio penal. Oba gola postigao je Dragoljub Srnić i na kraju smo pobedili. Sigurno da nije bilo lako. Nezgodna i iskusna ekipa. Otišlo je nekoliko pojedinaca, imaju novih igrača koji predstavljaju pojačanja za njihov tim, tako da je reč o jednoj stabilnoj ekipi koja se teško odriče bodova pred svojom publikom", rekao je Ostojić.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Čukaričkog i Radnika igra se u nedelju od 14.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke