"Brđani" se ne opterećuju prolaskom ali žele pobedu

Autor: Beta Beta
sreda 23.07.2014.
16:29
Izvor: Beta

Ubedljiv poraz u prvom meču drugog kola kvalifikacija za LE doveo je ekipu Čukaričkog u položaj da se uoči revanša fokusira isključivo na pokušaj ostvarivanja bilo kakave pobede nad Gredigom.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da njegova ekipa ne razmišlja o prolasku u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope, ali da želi dobar rezultat posle ubedljivog poraza od Grediga u prvoj utakmici.

"Videćemo gde smo, igraćemo bez kalkulacija, ali je suvišno pričati o prolasku dalje posle onakvog poraza u prvoj utakmici. Uopšte ne razmišljamo o tome. Orni smo i spremni, igraćemo za sebe, maksimalno kao i do sada, pa šta bude", rekao je Milojević novinarima u Salcburgu.

Čukarički će gostovati Gredigu u revanš susretu drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, posle prošlonedeljnog poraza od austrijske ekipe sa 4:0 u Beogradu.

Srpski tim je tada od 25 minuta imao igrača manje pošto je zbog crvenog kartona isključen Lukas Pjasentin, a protivnik je to iskoristio, do poluvremena poveo, a u finišu došao i do ubedljive pobede.

"Želimo da odigramo kvalitetno. Protivnik jeste ozbiljan, verujem u svoju ekipu, ali oni su u velikoj prednosti u odnosu na nas, mi jednostavno fizički ne možemo da im pariramo", naveo je Milojević.

Pored suspendovanog Pjasentina, Čukarički će u revanšu biti oslabljen i neigranjem povređenog napadača Nenada Mirosavljevića a u ekipi neće biti ni Siniše Mandića koji se nalazi u Mađarskoj sa omladinskom reprezentacijom Srbije.

Desni bek Filip Stojković rekao je da Čukarički želi što bolji rezultat na gostovanju Gredigu.

"Svaka ekipa je ranjiva, pa i Gredig, igraćemo bez ikakvog poštovanja, na pozitivan rezultat i pokušaćemo da odigramo maksimalno. Da je u Beogradu bilo 11 na 11, drugačije bi bilo, ali ne treba da razbijamo glavu zbog toga, imamo i domaće prvenstvo, tek smo na početku", rekao je Stojković.

Utakmica između Grediga i Čukaričkog igraće se sutra od 19.00 na stadionu "Red Bul Arena" u Salcburgu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke