''Brđani'' pred Partizan: ''Rezultati pokazuju, igramo mnogo bolje!''

Autor: Beta Beta
četvrtak 21.04.2016.
14:56
Izvor: Beta

Golman fudbalera Čukaričkog Nemanja Stevanović rekao je danas da ne bi želeo da se pobednički niz njegove ekipe okonča protiv Partizana u predstojećoj utakmici Super lige Srbije.

Povezane vesti

Čukarički će u subotu od 19.00 na stadionu u Humskoj gostovati Partizanu u utakmici 32. kola Super lige Srbije.

"Od poslednjeg susreta (s Partizanom) u usponu smo forme. Kako mi, tako i oni. Mislim da mi naročito igramo mnogo bolje, što uostalom pokazuju i rezultati. Imamo pet pobeda u nizu od te utakmice.

Ne bih voleo da se ta serija prekine. Posle Partizana imamo meč protiv Zvezde, pa Vojvodine. Nema druge nego da budemo maksimalni, jer se bodovi u plej-ofu baš teško osvajaju",
rekao je Stevanović za klupski sajt.

Ekipu s Banovog brda potom očekuju dueli protiv Crvene zvezde i Vojvodine.

"Derbi utakmice su najlepše i najizazovnije za svakog igrača. Tako da se radujemo i meču protiv Partizana i Zvezde i Vojvodine.

U svakom slučaju, naša obaveza je da učinimo sve kako bismo i posle 32. kola povećali bodovno stanje i bili još bliže ostvarenju cilja",
kazao je desni bek Čukaričkog Filip Stojković.

Čukarički posle 31 utakmice, odnosno prvog kola plej-ofa Super lige zauzima drugo mesto na tabeli prvenstva Srbije s 30 bodova, dva više od Partizana, a 12 manje od prvoplasirane Crvene zvezde.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke