"Brđani" oštećeni protiv Zvezde

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.11.2014.
12:32
Izvor: Sportske.net

Odbor za analizu suđenja na utakmicama Jelen Superlige konstatovao je da su fudbaleri Čukaričkog u dva navrata oštećeni u prvenstvenom susretu sa Crvenom zvezdom koji je završen remijem bez golova.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Derbi susret 12. kola Jelen Superlige igran je u subotu na "Marakani" gde su aktuelni šampion i ekipa Čukaričkog remizirali bez golova.

Utakmicu je obeležilo rano isključenje defanzivca gostujućeg sastava Rajka Brežančića koji je već u 27. minutu dobio drugu javnu opomenu.

Odbor za analizu suđenja ocenio je da je glavni arbitar Majo Vujović ispravno postupio u dve situacije u kojima je kaznio Brežančića žutim kartonima, te isključenje ovog fudbalera nije sporno.

Gosti su, međutim, oštećeni na "Marakani" ali je i ovoga puta pomoćni arbitar bio glavni krivac.

Kao i u meču sa Donjim Sremom kada je odlukom pomoćnika gostima poništen čist pogodak, mahač je Čukarički u dva navrata oštetio podizanjem zastavice u situacijama kada nije bilo govora o ofsjad poziciji.

Jedna od spornih situacija dogodila se početkom prvog dela kada je Slavoljub Srnić imao otvoren put ka golu a kada je signaliziran nepostojeći ofsajd.

Zbog pomenutih propusta pomoćnog sudiju čeka suspenzija dok će Majo Vujović moći da bude delegiran za mečeve 13. kola koji su na programu za deset dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja BAN1
Thursday, 13.11.2014
20:08

Kontakt kod drugog faula Brežančića nad Lazovićem postoji ali nije kontakt ni za faul, a tek ne za žuti karton, Majo Vujović je zadovoljio Sudijsku organizaciju i prekopotreban je za zvezdino proleće.

avatar
sashki
Thursday, 13.11.2014
17:55

Sto se palite Ko hipo kockice. Osteceni Za ofsajd, Uff Sta Ti Mislis. Pa partizan daje golove iz ofsajda Pa komisija kaze nisu sigurni, a treba Da se ispraktisuje geometrija iz drugog razreda Da se vidi Da je ofsajd Ko vrata

avatar
Mitar
Thursday, 13.11.2014
16:22

Samo nigde ne pise koji su to momenti odnosno u kojim minutima su se dogodile situacije!

avatar
Thursday, 13.11.2014
15:43

A koji to protivnik NIJE bio ostecen protiv zvezde?

Ok, crveni karton jeste opravdan AKO se sudi po propisima. E sad, poenta nije u tome da li je karton ili nije jer on jeste 100% nego zasto zvezda ne dobije bar dva po mecu jer ih zalsuzuje daleko vise nego sto je zasluzio igrac Cukarickog?

Jednostavno, u poslednjih 8 sezona, u kojima je Partizan inace bio sampion 7 puta u nizu, mozda i osmu, videcemo, samo je prva sezona bila regularna, sve ostale su bile neregularne jer se titula gurala u ruke drzavnog mezimceta, pa dobro, dokle??

avatar
Dragan Mance
Thursday, 13.11.2014
15:24

Gde je sad Terzic da pise saopstenja da dize kuku i motiku i baca drvlje i kamenje na FSS ?

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Thursday, 13.11.2014
14:17

sta drugo ocekivati kad se igra protiv zvezde prvo donji srem sad cukaricki ko je sledeci pitam se

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Thursday, 13.11.2014
13:41

A kartoni za igrace zvezde pri takvom kriterijumu, budite bar jednom potpuno iskreni i realni!