"Brđani" odmorni kreću u pohod na nova tri boda

Autor: Beta Beta
četvrtak 10.09.2015.
18:27
Izvor: Beta

Šef stručnog štaba superligaša sa Banovog Brda Vladan Milojević rekao je da je ekipi prijala pauza i izrazio nadu da će "Brđani" uspeti da upišu drugu vezanu pobedu u šampionatu.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladana Milojević rekao je danas da je njegova ekipa pauzu u Superligi Srbije iskoristila za odmor i pripremu za nastavak takmičenja.

"Pauzu smo iskoristili na najbolji mogući način, bio nam je potreban predah. Posle pobede u Milanovcu, imali smo dve nedelje mirnog rada", rekao je Milojević novinarima u Beogradu.

Čukarički će u petak na Banovom brdu dočekati Radnik iz Surdulice, a Milojević je rekao da očekuje tešku utakmicu.

"Raduje me da su svi igrači zdravi i spremni smo za sutrašnju utakmicu koja neće biti nimalo laka. Dolazi nam ekipa Radnika koja je promenila trenera, a došlo im je i dosta igrača zadnjeg dana prelaznog roka. Osvojili su prvo mesto u drugoj ligi, igraju disciplinovano i mislim da će promena trenera dovesti do toga da igrači budu maksimalno mobilisiani i sigurno sa novim taktičkim zamislima novog šefa", rekao je Milojević.

"Mislim da ćemo se pripremiti na najbolji mogući način da odgovorimo jednoj takvoj utakmici. Što se tiče moje ekipe nemam kadrovskih problema, videćemo još u kakvoj je situaciji kapiten Igor Matić, a povreda mu je pred Metalac bila teža nego sad. Nemamo probleme sa žutim kartonima", dodao je on.

Fudbaler ekipe sa Banovog brda Dragoljub Srnić nada se pobedi protiv Radnika i osvajanju novih bodova.

"Dolazi nam ekipa Radnika koja je tvrda i očekujemo tešku utakmicu. Nadamo se pobedi i osvajanju tri boda koji bi nas vratili tamo gde treba da budemo odnosno među prve četiri ekipe u ligi. Dosta nam je značila pobeda protiv Metalca, imali smo pauzu dve nedelje konsolidovali se i dobro trenirali", kazao je Srnić.

Utakmica devetog kola Superlige između Čukaričkog i Radnika igraće se sutra od 20.00 na Banovom brdu. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke