''Brđani'' obećali: ''Učinićemo sve da prođemo Gabalu!''

Autor: Beta Beta
sreda 22.07.2015.
21:26
Izvor: Beta

Fudbalere Čukaričkog u četvrtak očekuje težak ispit u revanš meču drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Vladan Milojević rekao je danas da njegovu ekipu očekuje težak zadatak u revanš utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Gabale i ocenio da obe ekipe imaju jednake šanse za plasman u narednu rundu. 

"Očekuje nas drugo poluvreme. U prvom, koje je odigrano u Beogradu slavili smo sa 1:0. Biće ovo potpuno drugačiji meč. Gabala je skup sjajnih pojedinaca koji su dobro uigrani i koje predvodi iskusni trener. U najkraćem, ozbiljan protivnik. Imamo respekt prema rivalu, ali smo došli ovde da odigramo jednu kvalitetu utakmicu. Učinićemo sve da prođemo u naredni krug. Šanse za tako nešto su podjednake", rekao je Milojević.

Čukarički je prošlog četvrtka na Banovom brdu pobedio Gabalu sa 1:0.

Zbog problema sa svojim stadionom, Gabala nije bila u mogućnosti da organizuje utakmicu na svom terenu, pa će se revanš meč igrati na Baksel areni.

"Nismo stigli da vidimo mnogo, zato što realno i nemamo vremena za bilo kakav obilazak, ali na putu od aerodroma i hotela, pa od hotela do stadiona stekao se utisak da su grad i zemlja izuzetno lepi. Na svakom koraku se primećuje i ljubaznost naroda Azerbejdžana sa kojim srpski narod ima mnogo toga zajedničkog", rekao je Milojević.

Ekipa Vladana Milojevića je u terminu odigravanja utakmice obavila i jedini trening pre revanša.

"Pred nama je veoma težak meč. Sigurno neće biti ni sličan onom u Beogradu u kojem po meni Gabala nije odigrala loše, već smo mi bili bolji. Uprkos svemu i poštovanju prema domaćinu, imamo aktivan i dobar rezultat i verujem da ćemo se sutra uveče radovati prolasku u 3. kolo kvalfikacija", rekao je 34-godišnji kapiten Igor Matić, koji se u međuvremenu oporavio od povrede primicača i konkurisaće za mesto u timu.

Revanš utakmica drugog kola kvalfikacija za Ligu Evropa između Gabale i Čukaričkog igraće se surta od 18.00 po srednjeevropskom vremenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
D.Green4 Black&White
Wednesday, 22.07.2015
22:41

Kad igra zvezda ? :D Kome da se smejemo... e da su prosli bar to prvo prokleto kolo !!! :D :D

avatar
magionicar
Thursday, 23.07.2015
04:40

zvezda jedina izgubila ove sezone u LE /LS iz srbije