''Brđani'' ispred svih - U Čukaričkom već počeo prelazni rok!

Autor: Beta Beta
sreda 16.11.2016.
13:37
Izvor: Beta

Sportski direktor fudbalskog kluba Čukarički, Vladimir Matijašević rekao je danas da je u tom klubu na Banovom brdu počeo zimski prelazni rok i da će sve o dolasku novih igrača biti dogovoreno u narednih mesec dana.

Beta/ZoranMilovanović/Dr
Beta/ZoranMilovanović/Dr

Povezane vesti

Kako je precizirao, do 16. decembra biće dogovorena većina dolazaka novih igrača.

"Počeli smo da radimo zimski prelazni rok da ne bismo ponovili greške iz letnjeg, odnosno da nam fale igrači na nekim pozicijama, a da se na nekim drugim pojavi višak. Ulazimo već u pregovore sa određenim igračima, a u preostalih šest kola ćemo videti na koje naše fudbalere možemo da računamo i u buduće, a kojima ćemo se zahvaliti"
, rekao je Matijašević za sajt Čukaričkog.

Zimski prelazni rok počinje 23. janura 2017. godine.

Čukarički je na 13. mestu na tabeli Super lige Srbije sa 13 bodova, a govoreći o lošem plasmanu, Matijašević je naveo da je "pad normalan posle četiri i po godine". On je dodao da, medjutim, niko u klubu nije očekivao "toliki pad" i izrazio nadu da će se plasman promeniti do podele bodova.

U narednom kolu domaćeg šampionata Čukarički dočekuje Radnički iz Niša.

"Situacija je takva da ne možemo da obećamo lepršavu igru, a sve je na igračima i kako shvate utakmicu. Nadam se da će biti dobro", rekao je Matijašević i dodao da Radnički "ne leži njegovoj ekipi kao protivnik".

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije sinoć je izborila plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Upitan da prokometariše uspehe mladjih selekcija, Matijašević se prvo izvinio selektoru Tomislavu Siviću zbog kritika koje mu je uputio pre nešto više od godinu dana kada u tim nije pozvao fudbalera Čukaričkog Stanišu Mandića.

"Imam moralnu obavezu da se izvinim Siviću, ali se ujedno nadam da mu je tad moja izjava pomogla", rekao je Matijašević.

Plasman na Evropsko prvenstvo, kako je dodao, pokazuje da je Sivić odlično obavio posao, "kao što su i predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i njegovi saradnici pokazali da je pravi potez izbor Slavoljuba Muslina za selektora A reprezentativne selekcije".

"Rezultati sve pokazaju. Odnos prema grbu se promenio, igrači imaju kvalitet i nadam se da će nastaviti u istom ritmu. Nadam se da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo u Rusiji, kao i da ćemo napuniti stadion na sledećoj utakmici kod kuće", rekao je sportski direktor Čukaričkog.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja 44
Wednesday, 16.11.2016
18:56

Koga želite sada osim Mihajlovića, Evertona, Leonarda ili Đuđevića :D