"Brđani" dobili još dva pojačanja

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.01.2017.
15:50
Izvor: Beta

Novi fudbaler Čukaričkog Petar Jovanović ocenio je danas da taj klub po kvalitetu ne zaslužuje trenutnu 12. poziciju na tabeli Superlige Srbije.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Petar Jovanović (34) igra desnog beka, a sa Čukaričkim je potpisao jednogodišnji ugovor, uz mogućnost produženja na godinu dana. On je u Čukarički došao iz Rada, a veći deo karijere proveo je u Rumuniji.

"Ima mnogo mladih igrača i više nego prijatno sam iznenađen uslovima za rad u Čukaričkom. Radi se profesionalno. Očekujem da, sa ovakvim pristupom, rezultat neće izostati jer ekipa ima mnogo veći kvalitet od trenutne pozicije na tabeli, u to sam siguran", rekao je Jovanović za klupski sajt.

Jesenji deo šampionata Čukarički je završio na 12. mestu na tabeli sa 20 bodova.

"U Čukaričkom sam pre 12 godina proveo šest meseci, u ekipi između ostalih sa (Milošem) Ninkovićem i (Aleksandrom) Kolarovim. Tada sam otišao u Rumuniju, a vidim da je Čukarički sada mnogo ozbiljniji klub. Prvi put se srećem sa (trenerom Nenadom) Lalatovićem i pun sam pozitivnih utisaka", rekao je Jovanović i dodao da većinu igrača poznaje iz domaćeg prvenstva i da ga je ekipa odlično prihvatila.

Štoper Boris Kopitović (22) potpisao je trogodišnji ugovor sa Čukaričkim. On je u beogradski klub došao iz podgoričke Mladosti.

"Drago mi je što sam došao u Čukarički. Treninzi su jaki, naporni i baš takvi treba da budu jer imamo ozbiljne namere za proleće. Rad sa Lalatovićem je zadovoljstvo i mislim da ćemo ostvariti pozitivan odnos iz kog ću mnogo naučiti", naveo je Kopitović.

Ugovore sa Čukaričkim nedavno su potpisali Nemanja Obradović i Darko Zorić, a prema rečima sportskog direktora Vladimira Matijaševića, ne planiraju se nova pojačanja.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke