"Brđani" dali blagoslov za prodaju Pavlovića, Zvezda i dalje u igri

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 28.05.2016.
12:04
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Fudbalski klub Čukarički napravio je spisak igrača koji će, u slučaju dobre ponude, biti prodati tokom letnjeg prelaznog roka. Najviše interesovanja za Andriju Pavlovića, a Crvena zvezda je još uvek u igri.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Superligaš sa Banovog Brda funkcioniše od privatnog kapitala zbog čega prodaja igrača predstavlja osnovni izvor prihoda "Brđana", pa će tako i ovog leta najbolji dobiti dozvolu da napuste klub.

Sportski direktor Vladimir Matijašević otkrio je "Večernjim Novostima" da postoji spisak igrača koji imaju blagoslov za odlazak iz kluba ukoliko stigne adekvatna ponuda.

Među fudbalerima od čije prodaje Čukarički planira da zaradi novac tokom letnje transfer pijace nalazi se i sjajni Andrija Pavlović, momak koji je privukao pažnju Rapida iz Beča, Kopenhagena, Udinezea i Crvene zvezde.

"Andrija Pavlović je u grupi igrača, u kojoj su još Filip Stojković, Dragoljub Srnić i Nemanja Stevanović koji mogu da odu iz kluba" rekao je Matijašević.

Činilo se da je novopočeni reprezentativac na pragu prelaska u danski Kopenhagen, o čemu smo pisali OVDE, ali sportski direktor Čukaričkog tvrdi da ni Crvena zvezda nije ispala iz trke.

"Za Andriju postoji prilično interesovanje, imali smo ozbiljne razgovore sa nekoliko klubova, nikog nismo odbili, ali ćemo o njegovoj budućnosti razgovarati naredne nedelje, posle reprezentativnih mečeva" ističe Matijašević.

Konkretnu ponudu za Andriju Pavlovića Čukarički je dobio od Rapida (1.2 miliona evra), ali se očekuje da Kopenhagen izađe sa većom sumom, pa se i pored svega rečenog postavlja pitanje može li Crvena zvezda da parira austrijskom i danskom klubu.

Andrija Pavlović je u sredu upisao prvi nastup za "A" selekciju Srbije koja je u Užicu ugostila i savladala Kipar rezultatom 2:1.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
PovratakraljaXXXVIII
Saturday, 28.05.2016
17:24

Na kraju će zvezda da izađe sa najvećom sumom, jer 200 000 € koji stižu za 5 godina iz zvezde više vreme nego npr 2M € iz Kopenhagena u toku od godinu dana.

avatar
Sunday, 29.05.2016
08:39

Mozda im ponude neki masan procenat:-D

avatar
Goran Zdravkovic
Saturday, 28.05.2016
14:03

Privatni klub a zivi od transfera igraca, ali koga bre vi lazete, sta je tu normalno, ovde je rec o cistom pranju para doticnog gospodina predsednika kluba, dobio klub za dz i sada lagano pere pare od postenog biznisa kojim se bavi a niko ziv ne zna ko je i odakle mu novac, ovi drzavni klubovi barem kada prodaju zna se da deo ide klubu koji od toga zivi, deo naravno u njihove dzepove, ali kod ovih u Cuki je to toliko smesno da ovde debelo vec danas treba da rade inspektori i policija...

avatar
Lord of Nottingham
Saturday, 28.05.2016
15:55

Samo su u Radnickom posteni, a prodadose reprezentativnog golmana za 200000

avatar
El Diablo
Saturday, 28.05.2016
12:52

To je taj najorganizovaniji klub i prvi koji je privatizovan,prodaju najbolje igrace i hoce u LE,e pa ne moze i jare i pare.Tako prosle godine usred kvalifikacija prodali Brezancica Alkmaru a koga su doveli kao zamenu?Zato su i ispali od od tamo nekih Kazahstanaca.

avatar
Tomić: Lažna legenda
Saturday, 28.05.2016
14:14

To si u pravu, ali ako dobiju više od 1.2 mio € za Pavlovića, znači očekujem oko 1.5 mio € + onda bi možda čak i mogli da ga prodaju i da angažuju nekog ubojitog špica.

avatar
sashki
Saturday, 28.05.2016
17:58

Tačno al oni moraju da žive od nečega. Cuka nema državu iza leđa. Nidje cuka zvezda i partizan pa da mogu da duguju plate igračima i da prave reprograme nNjima još nije glavni cilj evropa već oformisanje kluba i ide im sasvim odlično. Ako se zvezda i partizan ne privatizacije cuka će biti najbolji klub u srbiji Za 5 godina