''Brđani'' 10 sati putovali do Andore

Autor: Beta Beta
sreda 09.07.2014.
21:28
Izvor: Beta

Fudbaleri Čukaričkog stigli su danas u Andoru na revanš utakmicu kvalifikacija za Ligu Evropa, posle više od 10 sati putovanja.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Kapiten ekipe Igor Matić istakao je da će i pored teškog puta igrači biti potpuno spremni za sutrašnju utakmicu protiv Sant Hulije u prvom kolu kvalifikacija.

"Ne treba to da nam bude alibi, nisam očekivao toliki put, ali probaćemo da se dobro odmorimo i odigramo najbolje moguće", rekao je Matić srpskim izveštačima uoči treninga na stadionu Komunal.

Delegacija Čukaričkog okupila se na beogradskom aerodromu jutros u 5.45, avion je pošao u 8.20 i posle četiri i po sata stigao u Leidu, odakle se krenulo autobusom za Andoru, u koju je ekipa stigla u 16.15.

Čukarički je prvi meč dobio na svom terenu sa 4:0, a kapiten ekipe sa Banovog Brda naveo je da smatra da njegov tim može mnogo bolje.

"Imamo dobar rezultat i to nam daje dobar podstrek, ali moramo maksimalno ozbiljno da shvatimo revanš i da probamo da zabeležimo još jednu pobedu. Spremni smo, očekujemo povoljan rezultat", istakao je Igor Matić.

Prema njegovim rečima, Čukarički u Andori ima sve uslove da dobro odigra.

"Imamo sve uslove da odigramo dobro i donesemo potrebne bodove srpskom fudbalu. Imamo mali koeficijent i svaka pobeda našeg predstavnika u Evropi dobro dođe", rekao je Matić.

Utakmica će se igrati sutra od 18.00 na stadionu Komunal u mestu Andora La Velja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke