'Brđane' ne hvata eufirija - Lešnjak častio igrače

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.04.2016.
15:42
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da je ekipa blizu svog cilja, plasmana u Ligu Evrope, ali da prvenstvo još nije završeno.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Čukarički je u četiri dana pobedio Partizan i Crvenu zvezdu i ima osam bodova prednosti u odnosu na trećeplasiranog šampiona Srbije.

"Kvalifikacije za Ligu Evrope su bile jedan od naših glavnih ciljeva pred početak šampionata. Da, činjenica je da smo tu vrlo blizu, ali nije sve gotovo. Ima još da se igra, četiri meča su pred nama. Prvi je protiv Vojvodine idućeg utorka na našem stadionu. A da je lepo, jeste. Imamo zbog čega da budemo zadovoljni", rekao je Lešnjak.

Čukarički je u seriji od sedam uzastopnih pobeda u prvenstvu i trenutno je ekipa koja je u najboljoj formi u plej-ofu.

"Učinili smo mnogo toga pozitivnog u poslednjih nekoliko nedelja. Ali, to su opet stvari koje su iza nas. Napravili smo mali svet unutar ekipe, stručnog štaba i svih u klubu. Obezbedili smo mir. Ispostavilo se da je dobro što smo oba meča protiv 'večitih' odigrali na njihovom terenu. Kao značajnu prednost za nas u plej-ofu vidim činjenicu da ipak nigde ne putujemo i da smo sve vreme u Beogradu", rekao je Lešnjak.

Napadač Čukaričkog Andrija Pavlović je u odličnoj formi, pošto je u poslednjih šest utakmica dao devet golova. Partizanu je dao jedan, a Zvezdi dva gola.

"Momci su odigrali karakterno i disciplinovano, ali ne i besprekorno. Bilo je grešaka na kojima ćemo raditi narednih dana. Andrija? On zaslužuje ozbiljan evropski klub koji bi od takvog igrača sigurno imao koristi. Kako igra, koliko se daje za tim, to ima ogrmonu vrednost", rekao je Lešnjak.

Fudbaleri Čukaričkog imali su trening danas, a onda su dobili tri dana slobodno.

"Da se odmore, predahnu i da praznike provedu sa porodicima i najmilijma. Zaslužili su", objasnio je Lešnjak.

Narednu utakmicu u domaćem šampionatu Čukarički igra protiv Vojvodine na domaćem terenu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke